2777
2789
عزیزم من حدود ۷ـ۸سال نمره چشمم ۶/۵بود عینکمم معمولی بود از این شیشه بزرگا نبود بعدش عمل کردم

پس من اشتباه میکنم چون از شخصی که خودش نابینا بود همچین چیزی رو شنیدم

ایشون ضعف شدید بینایی داشت و به مرور کلا بیناییش رو از دست داد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عینک بزن و حتما از ژل یا قطره چشم استفاده کن که خشکی نگیره چشمات تو تاریکی هم ب صفحه گوشی نگاه نکن

بابا یه دکتر رفتم برای اینکه چشمم عادت نکنه و بیشتر نشه دو بیست و پنج برام زد الان واقعاً بدم میاد میزنم مثل موقعی که نمیزنم نیست ولی تاره هنو وا برم یه جا دیگه چشم پزشک میگم برا قطره چشم چی بگم داروخانه اسم خاصی داره؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس من اشتباه میکنم چون از شخصی که خودش نابینا بود همچین چیزی رو شنیدمایشون ضعف شدید بینایی داشت و به ...

ایشون مشکلشون حاد بود .بعضیا مشکل قرنیه دارن برا همین کور میشن

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
منم عینکی م هرچند نمرم بالا نیست اما شخص با نمره چشم ۱۵ و حتی ۱۹ دیدم از لحاظ علم پزشکی با عنوان کم ...

اوکی من شاید در مورد بازه نمره اشتباه میکنم

ولی دید هر نابینایی سیاه مطلق نیست

خیلیا تشخیص نور دارن

خیلیا جهت نور رو هم متوجه میشن

خیلیا فضای کلی محیطی که توش هستن رو درک میکنن، مثلا میفهمن الان تاریکه یا روشنه یا نور بنفش تو اتاق هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چیکار کردن بعد؟

اون که ۷بود رو عمل کرد و بعد لیزیک 

تو یکی از چشماشم لنز میذاره ،خیلی اذیت میشه بهش میگم خوب اینم عمل کن میگه سر اون یکی خیلی اذیت شدم اینو دیگه لنز میذارم 

البته داداش من قوزه قرنیه هم داشت ،کلا از بچگی چشماش مشکل داشت از وقتی یادم میاد دکتر میره برا چشماش خدا خودش کمکش کنه خیلی عذاب میکشه واسه چشماش

همیشه آخرش قشنگه ،اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست!

اوکی من شاید در مورد بازه نمره اشتباه میکنمولی دید هر نابینایی سیاه مطلق نیستخیلیا تشخیص نور دارنخیل ...

این اشخاص که شما می گید قابل درمان هستند هرچند متاسفانه هزینه ش بالاس

کسی که مطلقا شبکیه چشماش هیچ نوری رو‌ تشخیص نمیده  هیچ جوره امکان برگشت بینایی نداره حتی ۱۰ درصد 

جز نابینایان محسوب میشه 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
بابا یه دکتر رفتم برای اینکه چشمم عادت نکنه و بیشتر نشه دو بیست و پنج برام زد الان واقعاً بدم میاد م ...

قطره آرتلاک و ژل لیپوزیک 

حتما خارجی بخر که ایرانیش مفت نمی ارزه 

گیرت نیومد ژل ناژو تیرز رو بخر ایرانی ولی نسبت ب بقیه مارک های ایرانی بهتره 

البته قبلش هم ب چشم پزشک مراجعه کن ببین قطره تجویز میکنه یا ژل

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
این اشخاص که شما می گید قابل درمان هستند هرچند متاسفانه هزینه ش بالاسکسی که مطلقا شبکیه چشماش هیچ نو ...

اشتباه می‌کنید

اینا هم قابل درمان نیستن 

آسیب شدید شبکیه دارن و اصلا قابل بازگشت نیست بیناییشون

اشتباه می‌کنیداینا هم قابل درمان نیستن آسیب شدید شبکیه دارن و اصلا قابل بازگشت نیست بیناییشون

با استفاده از کاشت لنز و عمل های دیگه بینایی ب صورت جزیی و حتی بیشتر قابل برگشته 

کسی که بخاطر یک آسیب ۹۰ درصد بینایش رو از دست داد اما خداروشکر الان با عمل و گذروندن دوره درمان ۴۰ درصد بینایش رو بدست آورده 

همشون قابل درمان نیستند اما خیلی هاشون با توجه ب میزان آسیب جای امید برای بهبودی رو دارن 

دست شما درد نکنه . . . این اطلاعات رو از کجا میارین ؟؟؟؟!!!!!!!من چشم راست منفی ۹چشم چپم منفی۱۱/۵ناب ...

سلام عزیزم

از چند سالگی عینک میزنین ؟ و نمره چشمتون چقد تغییر کرده تو این مدت ؟

سلام عزیزم از چند سالگی عینک میزنین ؟ و نمره چشمتون چقد تغییر کرده تو این مدت ؟

از 12سالگی عینک زدم

تا 18سالگی هم با سرعت زیاد ضعیف شدیعنی یهو سالی دو نمره ضعیف میشد

از 18تا الان در حد دو نمره ضعیف شده

کلا برای ما ارثی هست

از 12سالگی عینک زدم تا 18سالگی هم با سرعت زیاد ضعیف شدیعنی یهو سالی دو نمره ضعیف میشد از 18تا الان ...

عزیزم انشالله بهترین ها برات پیش بیاد تو زندگی

یه سوال دیگه

بدون عینک تا چه فاصله ای رو میبینی ؟ مثلا چهره آدم ها رو تشخیص بدی .....یا صفحه ی تلویزیون با عینک و بدون عینک از چه فاصله ای میبینی ؟