2777
2789
پس اگه پا هم ندادن به دل نگیربی چاره ها نگاه دخترا هم وطنشان میکنن هر سه چهارتاشون در انتظار یه شوهر ...

بابا من دارم میبینم چنلاشونو به خدا انقدر دافن تازه به هیچکسم پا نمیدن

⁦⁦✯⁠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا من دارم میبینم چنلاشونو به خدا انقدر دافن تازه به هیچکسم پا نمیدن

دختراشون؟ نه داش خودشون رو برا تو گرفتن

تو اینستا انقدرررررررررررر پی ام میدادن داداشم...حتی فالوش میکردن

داداش خنگ منم هوایی شده بود از اونا زن بگیره گفتم بشین سر جات

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
چجوری پیش قدم شدی؟؟کامل توضیح بده😅

تو یه چنل زیر پست کامنت نوشتم این اومد ریکت داد به پیامم بعد رفتم پیویش گفتم ببخشید شما روسی هستین؟ و براش توضیح دادم که هم از فرهنگ کشورتون خوشم میاد(الکی) هم برای تقویت زبان دلم میخواد یه دوست پیدا کنم

گفت چرا منو انتخاب کردی، گفتم شانسی بود اما کیوت (ناز) به نظر میای.

اونم خوشش اومد و اره دیگه همین😅

⁦⁦✯⁠
دختراشون؟ نه داش خودشون رو برا تو گرفتنتو اینستا انقدرررررررررررر پی ام میدادن داداشم...حتی فالوش می ...

واییییی بشین سرجاتو خوب اومدی😂😂

جدی دارم می‌بینمشون خیلی دافن که

⁦⁦✯⁠
واییییی بشین سرجاتو خوب اومدی😂😂جدی دارم می‌بینمشون خیلی دافن که

دآف بی شوشو به چه ماند؟به زنبور بی عسل

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕