2777
2789
اگه حساسیت باشه بعد پریودی دیگه یعنی اذیت نمیکنه؟؟یه هفته وایسم اگر اوکی شد که از همونه اگر نه برم د ...

شک نکن از همونه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعدش برو ژل شوینده بانوان هم بخر خارش کم میکنه

ببخشید یه سوال دارم ازتون،چند وقت بعد عفونت ممکنه زخم رحم ایجاد بشه؟؟خیلی استرس دارم،من کلا۴_۵روزه احساس خارش دارم ممکنه دچار زخم شده باشم؟؟؟اخه یه جا خوندم نوشته بود اگر زخم رحم اینجا بشه دیگه خوب شدنش واویلاست

ببخشید یه سوال دارم ازتون،چند وقت بعد عفونت ممکنه زخم رحم ایجاد بشه؟؟خیلی استرس دارم،من کلا۴_۵روزه ا ...

عزیزم  نگران نباش اینجوری نیست ک هرکی عفونت بگیره زخم شه ولی خب میگن احتمال اینکه عفونت ها بعدا به زخم تبدیل شه زیاده. 

مثلا خانمی ک چندسال عفونت داره و نمیره دنبال درمان احتمال اینکه در آینده زخم بگیره بیشتره 

شما ژل بهداشتی استفاده کن هفته ای یک یا دوبار 

شو ر ت نخی بپوش 

تو خونه دامن بپوش 

دیگه دچار خارش نمیشی 

دکتر هم  برو بهت پماد و قرص میده خوب میشی

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
استرس نداشته باش خوب میشی احتمالا عفونتت از نوع قارچی هست

ممنون،نمیدونم بخدا من الان که فکر میکنم اصلا رعایت نمیکردم،حتی از وسایل شیو مامانم استفاده میکردم اصلا فکر نمیکردم دختر مجرد عفونت بگیره....خیلیا نوشته بودن حتی عفونت خوب میشه ولی باز هی بهش دچار میشن یا بدن به دارو ها مقاوم میشه و اینا...

ممنون،نمیدونم بخدا من الان که فکر میکنم اصلا رعایت نمیکردم،حتی از وسایل شیو مامانم استفاده میکردم اص ...

یاخدا دختر خوب هیچوقت اینکارو نکن عفونت هیچی احتمال اینکه آدم مجرد  زیگیل بگیره هم هست 

هیچوقت از وسایل شخصی کسی برا خودت استفاده نکن 

بله عفونت مقاوم میشه 

یاخدا دختر خوب هیچوقت اینکارو نکن عفونت هیچی احتمال اینکه آدم مجرد زیگیل بگیره هم هست هیچوقت از وسا ...

اره الان که اینجوریه فهمیدم چیکار کردم،امکان داشته قبلا هم عفونت داشتم ولی نفهمیده باشم یعنی هیچ خارشی نبوده اصلا؟؟

اره الان که اینجوریه فهمیدم چیکار کردم،امکان داشته قبلا هم عفونت داشتم ولی نفهمیده باشم یعنی هیچ خار ...

اره عزیزم هست بعضی وقتا خارش نداری ولی عفونت داری 

علایمی مثل خارش و ترشح بو دار یا زرد رنگ  و ترشحات پنیری شکل علایم عفونته  

اره عزیزم هست بعضی وقتا خارش نداری ولی عفونت داری علایمی مثل خارش و ترشح بو دار یا زرد رنگ و ترشحات ...

ترشح بودار که ندارم،اما گاهی وقتا ترشحات خیلی سفید نیست یکم به زرد مایله،خیلی وقتم هست اینجوریه

ترشح بودار که ندارم،اما گاهی وقتا ترشحات خیلی سفید نیست یکم به زرد مایله،خیلی وقتم هست اینجوریه

عزیزم عفونت داری پریودت تموم شد از دکتر وقت بگیر