الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
من یخچال دوقلوی اسنوا گرفتم عالیه یعنی عالی. خونه بابام همه چی سامسونگ بود پدرم قبلن لوازم خارجی وارد میکردن همه وسایلمون سامسونگ بودش.زیاد راضی نبودیم من خودم بیشتر وسایلم حتی اتو اسنوا هستش واقعا راضیم
پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
لباسشویی و ظرفشویی فقط و فقط آاگ بخر بقیه به درد نمی خورن من دارم از بوش هم گرونتره یه کم ولی عااالیه لباسشویی 8 کیلویی گرفتم پتو 2 نفره رو مثل هلو میشوره.تا استفاده نکنی نمی فهمی چیه.
من سفارش دادم از بانه برام مارک مونالکس اووردن عالیه واتشم بالاستیخچال و واشین لباسشویی ام سامسونگ گرفتمعالیه ظرفشویی ندارم دروغ چرا ولی بگیرمیا بوش یا سامسونگ میگیرم خونتم در نظر بگیر البته
ما از لباسشویی سامسونگ راضی نبودیم یه سر بزن نمایندگی لوازم اسنوا .واقعا عالیه قیمتشم عالیه
واسه اجیم اسنوا برداشتیم