2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 26 پست
اینم اضافه کنم خارش و درد و ترشح سبز بعد عمل طبیعی هس و نشون دهنده بهبودیه

سلام خوبی شما، فکر کنم همسن باشیم هردومون عمل کردیم منم نزدیک یماهه عمل کردم همچنان ترشح سبز دارم می‌ترسم مطمئنی مشکلی نداره؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام خوبی شما، فکر کنم همسن باشیم هردومون عمل کردیم منم نزدیک یماهه عمل کردم همچنان ترشح سبز دارم می ...

سلام ببخشید چند وقت طول کشید زخمتون بسته شه کامل؟؟ عملتون باز بود؟

ممنون از اطلاعات کاملمن خودم پارسال کیستم سر باز کرد و دنبال عملش نرفتم چون میترسیدم الانم جای حفرش ...

بعد عمل نیم ساعت یا ۱ ساعت بعدش چون هنوز اثر بی حسی نرفته چیزی حس نمیکنی دردی چیزی میتونی راه بری ولی آروم و بشینی حتی روش ولی بعدش که اثر دارو پرید دیگه یکم دردت میاد و نمیتونی بشینی اصلاااا چون هم دردت میاد و هم زخم بهش فشار میاد و بخیه ها باز میشن و ۲.۳ روز اول نه میتونی بشینی و نه زیاد راه بری ولی بعدش میتونی راحت راه بری و باید راه بری که اون زخم خودشو جمع کنه و بعدش راحت‌تر میشی سختیاش فقط همین ۱۰.۱۵ روز اوله که نباید بهش فشار بیاری و همش رو به جلو و بغل دراز بکشی بخوابی و درمورد توالت فرنگی چون مجبوری لطفا تحمل کن چون اگه از ایرانیا استفاده کنی خم و راست بشی بهش فشار میاد و دردت میاد و سعی کن از فرنگی ها که استفاده میکنی وزنت بیشتر رو پاهات بندازه رون هات نه باسنت ولی تو با هرکدوم راحتی استفاده کن من بخاطر اینکه اذیت نشی گفتم فرنگی 

ان شاءالله خوب میشی عشقم 

روش مستقیم نباید بشینی چون دردت میاد تا میتونی ۱ ماه اول ۲ ماه اول باید کج بشینی رو پهلو

من هم ناحیه دنبالچه دارم هم ناحیه تناسلی 

۷سال تقریبا

هزینه عملش چقدر میشه ؟

زخم باز چقد طول می‌کشه خوب بشه بخیه هم میزنن؟

و اینکه طول دوره نقاهت باید بری دکتر برای شستشو زخم یا باید کسی خونه بشوره؟

از پله ها رفت آمد کنی میشه یا نه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

من هم ناحیه دنبالچه دارم هم ناحیه تناسلی ۷سال تقریباهزینه عملش چقدر میشه ؟زخم باز چقد طول می‌کشه خوب ...

هزینه عمل بستگی داره به خودتون که کجا عمل کنید و دکترتون 

من مطب خصوصی خود دکترم عمل انجام دادن برام که شد ۵ تومن پارسال 

زخم باز حدود یکماه تا ۲ ماه ، آره اگه باز انجام بدن بخیه میزنن مال من باز انجام دادن که یکی دو روز بخیه داشت و بعد کشیدنش

دوره نقاهت پرستار هست خود دکتر پیشنهاد میده بهتون و خود پرستار میاد و میره خودشون تمیز میکن زخم رو

۳.۴ روز اول که نمیتونی از پله ها بری و بیای کلا ۱۰.۱۵ روز اول نباید زیاد وایستی راه بری چون زخم باید خودشو بگیره

هزینه عمل بستگی داره به خودتون که کجا عمل کنید و دکترتون من مطب خصوصی خود دکترم عمل انجام دادن برام ...

پس سخته 

فک کنم هردو باهم عمل نکنم خوبه ؟

یا مشکلی نیست 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بنظرم باهم نکن چون سختت میشه اول یکیو کن خوب شه بعد اون یکی

ممنون از راهنمایی عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز