2777
2789
از چ روشی

ببین همون پستی و که ریپلای کردم و بخون کاملا درسته 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
منم همینو نوشتم صفحه قبل

آره ولی بازم جواب درس درنمیاد صورت مسئله مشکل داره چون گفته پنج تا از روز اول بیشتر اگه پونزده رو از 205کم کنیم میشه 190که با ترتیب روزی بیست رج درس درنمیاد باید میگفت هر روز پنج تا بیشتر از روز قبل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در سه روز ۶۰ رج.۵ روز ۱۳۵ رج.بعد ۷ روز به ۲۰۵ رج میرسه

من رو کاغذ حل میکنم این درمیاد بعد از ۷ روز به ۲۰۵ رج میرسه همینو بنویس

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

بنده خدا رو گيج نكنيد

اوني كه من گفتم درسته

دختر منم روزي ١٠ تا ازين مسئله ها داره حل ميكنه

درس اينا رسيده به شمارش چند تايي 

مثلا ٥ تا ٥ تا

يا ٤ تا ٤ تا

يا ٧ تا ٧ تا

هدف اينه كه بتونن اعداد رو چند تا چند تا بشمارن

اينجا ميخواد بچه ها ٥ تا ٥ تا بشمارن 

همين

X و y نيارين وسط

استارتر توجه بنمای😐😬

گفته روز اول ۱۵ تابافته و هر روز بهش پنج تا اضافه میشه پس روز دوم میشه۱۵+۵=۲۰😐

روز سوم میشه۲۵ تا الی اخر

حالا گفته سه روزو باهم جمع کنید ینی۱۵+۲۰+۲۵که جوابش میشه شصت

پنج روزو حساب کنید میشه۱۵+۲۰+۲۵+۳۰+۳۵=۱۳۵

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
آره ولی بازم جواب درس درنمیاد صورت مسئله مشکل داره چون گفته پنج تا از روز اول بیشتر اگه پونزده رو از ...

دقیقا ....بعدش اگه تناسب ببندیم بگیم توی سه روز ۵۵ رج بافته ،توی چندروز ۲۰۵ رج میبافه ، اعشار درمیاد....

😊
استارتر توجه بنمای😐😬 گفته روز اول ۱۵ تابافته و هر روز بهش پنج تا اضافه میشه پس روز دوم میشه۱۵+ ...

عزیزززز دلمممم نگفته هر روز ۵ تا بیشتر از روز قبل گفته هر روز ۵ تا بیشتر از روز اوللللللل

یعنی روز اول ۱۵ تا بقیه روزا ۲۰ تاااااا 

خدایا کمکم کن
دقیقا ....بعدش اگه تناسب ببندیم بگیم توی سه روز ۵۵ رج بافته ،توی چندروز ۲۰۵ رج میبافه ، اعشار درمیاد ...

این یعنی اینکه طراح سوال بلد نبوده سوالشو درست مطرح کنه چطور معلم شده خدا داند شایدم اشتباه چاپی بوده

عزیزززز دلمممم نگفته هر روز ۵ تا بیشتر از روز قبل گفته هر روز ۵ تا بیشتر از روز اوللللللل ...

عزیزتر از جانم

گفته هر روز پنج تا بهش اضافه میشه 

دقت کن گل من😐😬

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

بعدشم ۲۰۵ رج رو توی چند روز بافته حتما نباید دقیقا بشه ۲۰۵ تا که 

روز اول ۱۵ تا روزای بعد ۲۰ تا روز یازدهم کلاا ۲۱۵ رج بافته که در واقع یعنی ۲۰۵ رج رو توی اون روز بافته 

شاید نکته انحرافیش این باشه

خدایا کمکم کن