2777
2789

هر کی میخاد ازدواج کنه پشیمونش میکنید

جای دیگه رو ندارم وگرنه اصلا اینجا تاپیک نمیزدم 

پس اینهمه خوشبخت چی میشن؟

نی نی سایت فقط موج منفیع

یکم سختی ولی زندگی بهتر ودونفره وپیشرفت 

چیه تنهایی وفشار ومجردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه کلا آدمیزاد ذاتش اینجوریه تا ی چیزی رو نداره فکر میکنه چه خبره بعد ک ب دست میاره میبینه مه هیچ خبری نیست بعد دیگه مثل ... تو گِل گیر میکنه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

من هر متاهلی رو می بینم دور و اطرافم چهره اش از خوشبختی میدرخشه. میدونم که ظاهر نیس.

ولی اینجا همه میگم نههههه مجردی خوبه. 

اگر خوبه که خب ... چی بگم. 

درسته هیچ چیز خاصی تو شوهر نیس، ولی تنهایی و درد خواسته نشدن تو این جامعه ی ما درد کمی نیس.

نه گلم متاهلی واقعا بد نیس البته واسه من اینجوری بوده

و‌بعضی ها انتظار های خیلی بیشتری دارن اینا از دست آدم هایی هستن که همیشه از زندگی ناراضین حالا در هر مرحله ای

زندگی سختی داره مجردی تنهایی داره سختی های خودش

متاهلی هم مسعولیت داره

خنده هست گریه هست شادی غم بیرون رفتن خونه موندن 

مث همون مجردی بد و خوب داره 

ولی در کل بعضی ها شاید متاسفانه بختشون بد بوده 

همه مث‌هم نبستن ایشالله خوشبخت ترین باشی🩷

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

کسی که ازدواج خوبی داشته میگه ازدواج کن

کسی که نداشته میگه ازدواج نکنی ها بدبخت میشی

کسی که درس خونده و موفق نشده میگه درس موفقیت نمیاره

کسی که با درس خوندن موفق میشه میگه درس بخونید

هرکی از نگاه خودش براتوت میگه و اصلا نبایدبرای  زندگیت از حرف های این و اون تصمیم بگیری

به نام خدا 

به خاطر بچه هاشون

یا نداشتن پشتیبان واسه طلاق 

نداشتن استقلال

حمایت نکردن خونوادشون

بعدم شما فک میکنی طلاق راحته تازه اگر همه ی شرایط اوکی باشه به لحاظ مالی و حمایت خانواده رم برای طلاق داشته باشن باز اون دیدی که به خانوم مطلقه توی جامعه هست خیلی اذیت کنندس 

خواجه های نی نی سایت درخواست ندن ننشونو با نوتلا میخورم

من نمیگم مجرد بمون چون از یک سنی به بعد واقعا مجرد بودن خیلی سخته واز یک سنی به بعد شاید هیچ وقت نتونی ازدواج کنی بالاخره هم، همه میرن سر زندگی خودشون وتو تنها میمونی

ولی اون ایده آل گرایی ک در مورد ازدواج هست مخالفم ک همیشه در حال تفریح وگردشی خوشگذرونی وشوهرت همیشه قربون صدقت بره 

خیلی خیلی مسولیت آدم تو ازدواج بیشتره  ی جورایی همیشه دغدغه داری دیگ

2790
2778
2791
2779
2792