2777
2789
میشه به سوالای منم واسخ بدیدوسم داره ؟بهم میرسیم ؟اگر برسیم چه زندگی داریم؟(خوب یا بد از چه لحاظ خوب ...

بله ولی شما نسبت بهش دودلی ...آره متوسط روبه خوب بیشتر بخاطر پول..بیشتر لباسهای سفید وروشن میپوشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا همش دور وبر شوهرتی خخخخ ازاون جیغ جیغوهایی که صدای نازی داره 😂...آینده خوبی داری همش رضایت می ...

😂😂جیغم به شدتتتت نازکه الانم حرصم میگیره صدام خوب به خود جیغ میشه دیگه چی حس میکنید؟بنظرتون چه کاری بهم میخوره؟

یه شیطنت خاصی داری مامانه پایه ای هستی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بله ولی شما نسبت بهش دودلی ...آره متوسط روبه خوب بیشتر بخاطر پول..بیشتر لباسهای سفید وروشن میپوشه

اولش درسته به خاطرش ددلم و اصلا پول نداره یعنی در اینده پول دار میشه 

لباساش تیره میپوشه 

بازم ممنوووونممم ولی یه کوچولو بیشتر فکر کن لطفا به من بگو ❤خیلی حستو دوست دارم

🖤

سلام عزیزم فاطمه چند سالگی ازدواج می کنه؟مشخصات ظاهری و شغل همسرش چیه؟چه شخصیتی داره؟مرسی عزیزم

ابوالفضل یکی دیگه رو دوست داره به شما فکر نمیکنه

میتونی مشخصاتش رو بگی ؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
ابوالفضل یکی دیگه رو دوست داره به شما فکر نمیکنه

میتونی مشخصات خودمو بگی؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
😂😂جیغم به شدتتتت نازکه الانم حرصم میگیره صدام خوب به خود جیغ میشه دیگه چی حس میکنید؟بنظرتون چه کار ...

چون همش در کنار شوهرتی احتمال میدم خانه دار باشی چون ثروت شوهرت زیاده تورو همش باپیرهن زیبا توی مجلس میبینم لباس رسمی تنت نیست