2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه کاره مثل مامان من ی کلمه مخالفت کنم آشوب و آبروریزی راه میندازه

خودتون بهش اجازه میدین 

بنده با ۲۴سال سن پدرمم نمیتونه بهم چیزی بگه

ماه اینده سفر خارجی دارم میرم تو خونه پرسیدن با کی 

فقط یه کلمه گفتم با دوستام بیشتر توضیح ندادم 

اشوب و ابروریزی میکنه که بکنه محلش نزارین

❤️

خودتون بهش اجازه میدین بنده با ۲۴سال سن پدرمم نمیتونه بهم چیزی بگهماه اینده سفر خارجی دارم میرم تو خ ...

ب شوهرم یاد میداد کتکم بزنه گفت طلاقش ندی بزن بکشش خودم رضایت باباشو واست میارم  ۸ماهه باردار بودم منو کشوند تو خونشون گفت بیا اینجا غذا بخور بچت جون بگیره رفتم قبلش بابام پر کرده بود تا رفتم تو در روم بست بابام صدازد (بهم تهمت زده بود چون تنها چیزی ک بابام روش حساس بود بحث ناموسی بود)ب بابام گفت بکشش پدری قصاص نمیشی حمله کرد مشت لگدم زد ب قصد کشت

باز خودش گفت نکنه مشتت بخوره ب شکمش بچش بمیره باباش شکایت میکنه ازمون بزار دنیا اومد بکشش 

بابام ک فوت کرد بعد دوسال اومدم طلاق بگیرم تو خونه بابام باز داداشمو ک ۱۵سالش بود (من اونموقع ۲۴بودم)ب جونم انداخت بعد بردش تو آشپزخونه خداشاهده گفت این چاقو بگیر بزن بهش 

میگم اول اون بما حمله کرده (ینی ب پلیسا بعدا بگه)

ساعت دوشب بود گفتم اگ داداشم اومد دیدم چاقو دستشه سربرهنه تو کوچه میدوم شاید همسایه ها کمک کنن دیدم داداشم جرات نداشت بچه بود 

چندسال بعد ک من باشوهر سابقم از ناچاری و تهدیدای مامانم آشتی کردم رفتم 

داداشم ۱۸سالش نشده بود با چاقو ی نفر تو خیابون زد دوماه افتاد کانون بعد ۱۸شد رفت زندان یمدت 

مامانم هممونو بدبخت کرده هنوزم ول کن نیس 

شما شرایطتت کاملا با من فرق داره مادرم حتی یبار از دهنش پرید ک میخاسته بابامو معتاد کنه نتونسته آخه اهل حتی سیگارم نبوده 

ب شوهرم یاد میداد کتکم بزنه گفت طلاقش ندی بزن بکشش خودم رضایت باباشو واست میارم ۸ماهه باردار بودم م ...

خب عزیزم اون مادر نیست 

صد رحمت به نامادری

از زندگیت حدفش کن

❤️

خب عزیزم اون مادر نیست صد رحمت به نامادریاز زندگیت حدفش کن

بعد طلاقم اذیتم می‌کرد گفتم نکن وگرن مبرم خونه اجاره میکنم میرم از اینجا گفت اگ بری خودم اولین نفر میگم شب با کسی خوابیدی من اهلش نیستم بخدا 

از تهمت میترسم اینم یکسره تهمت میزنه داداشمو انقدر تحریک کرده کتکم بزنم علنی گفته مامان گفته این بمیره سهم ارثشو میدم بتو گفت خداکنه زودتر بمیری 

دلیل همه دشمنی تو خونمون مامانمه

خودش فقط از ی مغازه ک بنامشه داره ماهی ۲۵تومن میگیره ولی ی لباس نو نمیخره کم غذا میخوره مسافرت نمیره خسیسه جمع کرده واس داداشم آپارتمان و ماشین خریده باز تحریک میکنه ک ببین من چ خوبم فلانی بده (ینی من)منو اینجوری ب کتک میده باز میگ اگ داداشم ازدواج کنه زنش مهریه میگیره پس نمیزاره اون ازدواج کنه الان ۲۹سالشه

مشاوره رفتم گفت نترس بزار تهمت بزنه مهم نیس ولی ی خانم دوسال قبل تو همینجا بهم گفت واس اینک دهان مادرتو ببندی دانشگاه قبول بشو بزن شهر دیگ یا شهر دیگ کار پیدا کن یا استخدامی 

گفت اینجوری تهمت نمیزنه دیگ 

منم الان تو فکرم دفاع پایان نامم میفته فروردین اردیبهشت سال دیگ میتونم طرح برم عمدا بزنم شهر دیگ 

ب بهانه طرح ک برم همونجا موندگار بشم 

الان من مشهدم میتونم گلبهار بزنم ک اسمم زودتر دربیاد چون شهرای کوچکتر سریعتر نوبت طرح میدن یا برم شهر دورتر ولی بزرگ