2777
2789
عنوان

بیوگرافی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 58 پست
میگن آمریکایی بهتره ولی گرونه هم نسبت به بقیهجدیدا خو آریشگرا هم‌میزنن😆

من همسرم سوئیسی رو بیشتر قبول داره چون از سختی ش مطمئنه و میدونه رنگ پذیری فوق العاده ای داره

وااای نگو تروخدا یه وقت نری پیششون برند چینی پر شده تو بازار با اولین چیزی که بخوری میشکنه 

ببین من بهت یه قیمتی  میگم هرکی زیر این قیمت گفت بدون جنسش واقعی نیست و چینیه 

سارکمو واحدی زیر ۳ و نیم امکان نداره باشه 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسرم سوئیسی رو بیشتر قبول داره چون از سختی ش مطمئنه و میدونه رنگ پذیری فوق العاده ای دارهوااای ن ...

همین سوئیسی؟من فعلا ندارم بزنم میخام پرس و جو کنم بعد بزنم که پول بیاد دستم

نه فقط پیش دکتر میزنم اونم دکتر خوب برادرم میگه دکتر خیلی هست ی فک رو میزنن ۶ تومن ولی نمیتونم اعتماد کنم

همین سوئیسی؟من فعلا ندارم بزنم میخام پرس و جو کنم بعد بزنم که پول بیاد دستمنه فقط پیش دکتر میزنم اون ...

من بهت قیمت واقعی کامپوزیت رو گفتم دیگه هر کامپوزیتی زیر این قیمت دیدی بدون فیکه چون زیر این قیمت براشون سود نداره که پس بدون همش فیکه و به اسم کامپوزیت سارکمو برات کامپوزیت چینی میزنه که با اولین گاز بشکنه بعد فکر کردی گردن میگیرن؟ بهت میگن خانم خودت شکوندی به ما چه؟ هروقت که انشالا پول دستتون اومد و میخواستید بزنید باهام هماهنگ کنید که اگه تهران میخواستید بزنید من بهترین همکار همسرم رو بهتون معرفی کنم کسی که خود همسرمم قبولش داره و کار منو سپرد به ایشون

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من بهت قیمت واقعی کامپوزیت رو گفتم دیگه هر کامپوزیتی زیر این قیمت دیدی بدون فیکه چون زیر این قیمت بر ...

حالا ک راهنمایی کننده خوبی هستین بزارید منم یسوال بپرسم🥺😂

من همسرم یکی از دندوناش شکسته

چندتام خراب داره هرچی میگیم برو بکشش میگ نه از امپولش میترسم

قیمتای کاشت دندون تو تهران رو حدودا میدونید؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

من من تو این ۲۱ سال عمرم یبارم دندون درد نگرفتم بشدتم اهل شیرینی خوردنم

ولی بشدت رو مسواک زدن حساسم حس میکنم همینم باعث شده دندونام عالی بمونه 

یکی از دوستامون فیلم عروسیمون دستش بود میگفت مامانم اومده فیلمتونو نشون دادم گفته از ایدا بپرس کجا دندوناشو درست کرده😆😂 دندونام هم اندازه و هماهنگه

ولی من همیشه میگم بخاطر مسواک زدنه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
حالا ک راهنمایی کننده خوبی هستین بزارید منم یسوال بپرسم🥺😂من همسرم یکی از دندوناش شکستهچندتام خراب ...

عزیزم من که خودم سر رشته ای ندارم از این موضوع چون خودم کامپوزیت کردم در جریان کامپوزیت هستم ولی همسرم الان مطب هستن براتون میپرسم 

ولی بخدا امپولش درد نداره حتی امپول عضلانی درد داره ولی این درد نداره یابا فقط شکلش ترسناکه مگرنه به هیچ وجه درد ندارهههه اصلاااا وابدا

عزیزم من که خودم سر رشته ای ندارم از این موضوع چون خودم کامپوزیت کردم در جریان کامپوزیت هستم ولی همس ...

ممنونم ازت♥️♥️

قبلا دندونش کیست کرده امپول بی حسی میزنن براش از اون موقع میترسه😆😂

قربونت عزییزممم❤️❤️ وااییی ارععععع بچه واااقعا نمیزاره خدا قوتت بده مادر زحمتکش

فداتشم قشنگم😍💋

من بهت قیمت واقعی کامپوزیت رو گفتم دیگه هر کامپوزیتی زیر این قیمت دیدی بدون فیکه چون زیر این قیمت بر ...

ممنونم عزیزم نه تهرانی نیستم یکی از شهرای اهوازم 

خودم دوس ندارم تحت هیچ شرایطی برا دندونم ریسک کنم بخام دکتر بد برم حتما باید دکتر خیلی خوب باشه و مواد خوب...

اگه خاستم بزنم حتما همین جنسی که گفتین میزنم کاربریت رو دارم سوالی بود حتما مزاحمت میشم

ممنونم عزیزم نه تهرانی نیستم یکی از شهرای اهوازم خودم دوس ندارم تحت هیچ شرایطی برا دندونم ریسک کنم ب ...

عزیزم منم خورستانیم ولی همسرم اینقدر این پزشک رو اعتماد داشت که منو مجبور کرد تا تهران برم چون همسرمم معتقده دندون ریسک ناپذیره....

فدات عزیزم در خدمتم

عزیزم منم خورستانیم ولی همسرم اینقدر این پزشک رو اعتماد داشت که منو مجبور کرد تا تهران برم چون همسرم ...

واقعا!!کدوم شهری؟؟چه خوب و چه شوهر خوبی

من شوهرم با این که درآمد ثابت نداریم اگه ی چیز خوب باشه و حتی قیمتش به نسبت کمتر باشه قبول نمیکنه میگه محل و راه نزدیکتر انجام میدم حوصله مسافت و اینا رو ندارم