ولی طلاقم نمیده میگه هرچقد تلاش کنی نمیتونی طلاق بگیری
یه لحظه حس کردم شاید دوسم داره که اینطوری میگه😭😭😭
نمیدونم میخاد اذیتم کنه یا واقعا از دوست داشتنه😭😭
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونم ولی چند تا تاپیک قبلشو نگاه کناین داره بهونه میاره چون میخواد برگرده به اکسش میخواد از نامزدش ...
چی میگی
بیخودی قضاوتم نکنید
منو نامزدم کلا خیلی وقته مشکل داریم از قبل از ماجرای اکسم میخاستم طلاق بگیرم
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
من فکر میکنم تو بخاطر برگشتن اکست از این اقا سرد شدیمتاسفانه تو معنی تاهل و تعهد رو نفهمیدیو ازدواج ...
نه از قبل مشکل داشتیم
خب تو ک دلت هنوز گیر اون بود هر جور بود برمیگشتی بهش؟ شوهرت چ گناهی داره؟
منو شوهرم خیلی وقته باهم مشکل داریم
ربطی به قضیه اکسم نداره