با یکی دارم آشنا میشم تقریبا ۳ هفتس باهم حرف میزنیم بعد امروز یه خواستگار برام اومد بهش گفتم اینجوریه اگه منو نیخوای حداقل بیا مادرم صحبت کن بزا منم بگم اینو میخوام مامانم بیخیال خواستگارم بشه گفتش ۲۰ روز بهم فرصت بده به خواستگارتم بگو ۲۰ روز صب کنه تا من ببینم با خودم چند چندم
حالا چرا ۲۰ روز چرا ۱۰ روز نه. سه هفته اس تازه باهاش آشنا میشی بد نبود گفتی خواستگار بیام بیا جلو؟! بنظر میاد آدم دقیق و منطقیه.
ولی سه هفته چیزی نیست که طرف بفهمه تصمیمش چیه اون دوستانی که میگن اگر میخواین بفهمه تا الان فهمیده بود.
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
کلا بازی میده وگرنه تو این مدت باید میفهمید چند چنده
سه هفته اس کلا
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.