2777
2789
پسرای ترک چی ؟ من خودم فارسم (شیرازی)

جواب رد بده

کاربرهای محترم . لطفا بخاطر اسم کاربریم به من درخواست ندید،ممنون میشم ازتون🙏 کلا درخواست ندید چون حرف خاصی باکسی ندارم.متاهل هستم💫❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مردم اردبیل رو بیشتر از تبریز و ارومیه دوست دارم و تجربه زندگی تو هرسه رو هم داشتم خیلی خونگرم و ...

اخه من شنیدم مردسالاری دارن . مادر براشون خیلی مهمه و این چیزا میشه یکم بیشتر درموردشون بگی 

پسرای ترک چی ؟ من خودم فارسم (شیرازی)

انقدی بگم ک غریبه بینشون اذیت میشه مخصوصا فارسا

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

اها زندگی کردن باهاشون سخته؟

زیاد سحت نیس

مخصوصا اگه امروزی باشن و روشن فکر

ولی خب چیزایی که براشون مهمه باید نشون بدی که برای تو هم مهمه سعی گنی زباد باهاشون جربحث نکنی زیرسیبیلی رد کنی مسائل رو

زیاد بخوای تو روشون وایسی و حرفت رو ثابت گنی سخت میشه برات و جبهه میگیرن در مقابلت یه جبهه ی همیشگی

اخه من شنیدم مردسالاری دارن . مادر براشون خیلی مهمه و این چیزا میشه یکم بیشتر درموردشون بگی

مادر برای همه مهمه فک نکنم کسی مستثنی باشه مرد سالاری رو زیاد ندیدم مخصوصا اینکه هنوزم خیلی باهاشون در ارتباطیم واقعا میگم هرکسی میگه مرد سالارن از خودش میگه به شدتم اصیل و بافرهنگ هستن

*من ترک ارومیه هستم نگین خودت اهل اونجایی تعریف میکنی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ارومیه ها ملایم ترن نسبت به اردبیلنمیگم بداحلاقنذاتشون سردتره

من اصلا از اخلاقیات و فرهنگ ارومیه خوشم نمیاد من خودم اهل یکی از شهرهای آ.غ هستم ولی تو ارومیه زندگی میکنم با هرکسی در ارتباط بودیم دیدم که به شدت مرد سالارن و کوچکترین چیزشم این بود که حتی تو طبیعتم مردا به خودشون زحمت نمیدادن پاشن دست به چیزی بزنن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️