2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه حق نداری بری سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 39 پست

همین مرد فردا میگه واجب نیست ماهی یدونه مانتو بگیری

قبول کنی ببخشید واقعا باید ب عقلت شک کرد

بگو کارم مهمتره

اینارو مگه توخواستگاری حرف نمیزنید راجبش

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

گوشی توام گزینه بلاک داره

جا داره ازش استفاده کنی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد هستیم

بروپیش مشاوراسترست کم کن امابااین شوهرشغلت ول نکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بنظرم خودتو بدبخت میکنی

الان همه شغل ها استرس داره

نشد دلیل که

این احتمالا یه زن مطیع میخواد واسه همین میخواد کار نکنی. دو روز دیگه پول تو جیبی هم بهت نمیده.

این همه درس خوندی

حیفه

یا قانعش کن

یا بهم بزن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
چون من ادم مضطربی هستم و شغلم خیلی بهم استرس میده

بنظر من استرست بخاطر وجود همچین آدمی هست یعنی چی بکنمت تو جوب؟؟ فردا تو زندگیتون هر یه لقمه بخوری چشمتت رو در میاره

الهی به امید تو
مثلا یه دفعه برای یه عروسی واسم لباس خرید همون شب عروسی بهم گفت همه خرجتو من دادم بکنمت تو جوب درت ب ...

بابقیه چیزاکارندارم همینکه چیزی خریده این حرفوزده تاعمرداری بایدبشنوی 12ساله ازدواح کردم چندروزپیش سراینکه نوار..... میخواستم کلی حرف شنیدم همیشه همینه باید قیدخواسته هاموبزنم

چون من ادم مضطربی هستم و شغلم خیلی بهم استرس میده

بهش بگو اول حسن نیتت و ثابت کن 

اگه میخوای سرکار نرم حقوقم و برن به حسابم و اصلا دیگه در موردش سوال نکن چیکارش کردم . منتشم نذار. اگه سه ماه این کار و کردی منم شغلم و میذارم کنار. 

اگه نمیتونی شرایط من همین بوده از اول میخوای بخواه نمیخوای نخواه

مثلا یه دفعه برای یه عروسی واسم لباس خرید همون شب عروسی بهم گفت همه خرجتو من دادم بکنمت تو جوب درت ب ...

منظورش از اینکه باید بکنمت توی جوب درت بیارم چی هست؟ نفهمیدم

با سیاست باش کارتم ول نکن 

منم نکردم اگر کارمو ول میکردم الان بدبخت دوعالم بودم. بعد 4 سال جدا شدم.

خوبه خریده توعقدخرج نبایدبده مگه رابطه باشه که خب حق نداره بگه.وتوهم زیربارش نروکه منت نبینی خودت بخر باسرافرازی.سرکارم تاتوخونش نیسی اون حق اظهارنظر نداره

۷۵.۹۲۸۰

عزیزم با توجه به همین کامنتت قبول نکن

بعدا برای کوچکترین چیزا قراره منت بذاره رو سرت

بگو قسط دارم اگه قسطامو قبول میکنی باشه نمیرم

اینجوری میترسه بیخیال میشه

یه زن شاغل تحصیلکرده تو اجتماع که هر وقت هرچی خواسته بخره و دستش تو جیبش بوده بره بشینه تو خونه که و با پول شوهرش بسازه و هی درخواست پول کنه برای نیازهای خیلی ضروری و تحقیر بشه بعد بچه بیاره و حتی نتونه نیاز هایی که مادرای دیگه برا بچه اشون تامین میکنن بکنه چون بازم ضروری نیس