2777
2789
عنوان

دسشویی عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 63 پست
یعنی اگه میکروب کم باشه بیماری نمیشه؟؟

یه قطره آب کوچیک یه دسشوییه که کثیف نبوده چقدر احتمال داره یه فرد بیمار رفته باشه و تو دقیقا رفته باشی همونجا و اون قطره دقیقا حاوی انواع انگل باشه و....

درصدش کمه 

من یه اسپری کوچیک وایتکس همیشه همراهم هست میذارم توی یه کیسه وکیوم هر وقت نیاز به دستشویی عمومی بود یکم روی دستگیره ، سر شلنگ و شیر ها اسپری میکنم و آب میزنم اینطور خیالم راحته هیچ ویروس و عفونتی بهم منتقل نمیشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه اینطوریه توی غذا هم هست نمیتونی نون نخوری

برو تو نت بزن حشرات مخفی و ریز رخت خواب

نمیتونی بخوابی و...

باید درصدهای کم رو نادیده بگیری

اگه میخوای منم بگم درمان کن میگم

ولی تو مشکلت حساب کردن درصدهای خیلی کمه که کسی ه

حسابش نمیکنه و الا مشکلی نداری 

یه قطره آب کوچیک یه دسشوییه که کثیف نبوده چقدر احتمال داره یه فرد بیمار رفته باشه و تو دقیقا رفته با ...

من همش سعی میکنم عمومی نرم ولی سوویت وخونه که اجاره میکنیم میترسم 

خدایا به امید خودت

چرا مردم رعایت نمیکنن؟

ما خودمون توی مسافرت بعضی جاها که زیاد میریم جاهای تمیز رو دیگه میشناسیم

یه جاهایی هم که مسیر جدیده دیگه چاره ای نیست

این مردم با این همه ادعای فرهنگ و باکلاسی و روشنفکری هنوز یه سرویس بهداشتی بلد نیستن برن 

معذرت میخوام پریود همه میشن چیز بدی نیست اما نوار بهداشتی مصرف شده حال بقیه رو بهم میزنه تو پلاستیک مشکی بپیچونن 

چاره چیه آدم مجبوره استفاده کنه خب من فقط از اون قسمت چندشم میشه که آدم میره دستشویی تو راه بعد با ه ...

همش میترسم گوشیم بیفته بعدش چطوری برش دارم

خدایا به امید خودت
نه میدونم ایدز اینجور منتقل نمیشه ولی از الوده گی دسشویی میترسم انگل واینچیزا

دیگه اینجوریم نیست عزیزم اگه شلنگ باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد دیگه خودت میگی وسواس داری و وسواس واقعی نیست .