2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی حالم بده گوشی دخترمو گم کردیم امشب😭دعا کنید فردا پیدا بشه😭

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
من تو فکر طلاقم . فکرم دلگیره هزینه هاشه یه خانمی امروز میگفت مراحل اخر طلاقم تا الان ۷۰ میلیون خرج ...

خود پروسه طلاق گرفتن اینقدر نیست ایشون وکیل گرفته لابد هزینه مشاوره و.‌. اینا رو هم خودش پرداخت کرده توافقی بخواین جدا شین هزینش یه دادخواست به دادگاه و یه محضره سرجمع دو تومنم نمیشه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
اصن خودتو ناراحت نکن هرکس هرچی گفت توعم ساکت نمون جوابشون و بده که دیگه نتونن چیزی بگن بعد جایی که ...

نمیرم از تنهایی حالم بده

میرم از حرفاشون حالم بده

خیلی بده‌تنها باشی کسیو نداشنه باشی 😔😔😢😭😭

استعفا دادم از کارم و راضیم

ولی اینکه چی میشه آخرش برام شده دغدغه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

نمیرم از تنهایی حالم بدهمیرم از حرفاشون حالم بدهخیلی بده‌تنها باشی کسیو نداشنه باشی 😔😔😢😭😭

منم خیلی تنهام وای وقت خودمو پر میکنم یا خودم  تنهایی وقت میگذرونم که حالم بد نشه اینجوری خیلی بهتر از اینه که شلوغ باشه دورت وای حالتو بد کنن