2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه سوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 71 پست
عزیزم بیار ولی اگه وضع مالیت خوبه آی وی اف کن دخترعمه منم مثل شما سومی روباآی وی اف پسرآورد

میترسم از عوارضش رفتم دکتر که انشالله اگه مشکلی تو سونو و ازمایش نباشه رژیم بده بهم 

ببخشید افغانی هستین؟؟؟؟

من خودم بچه زیاد دوس ندارم ولی خب کسی که ازلحاظ مالی و شرایط خانوادگی اوکیه دوس داره میاره چرا میگین افغانی بهش من خودم اینایی که بچه میارن وپول ندارن واقعا بدم میاد ولی وقتی یکی همه چیش اوکیه دوست داره چرا نیاره بازم میگم من ازافغانیا واین بدبخت بیچاره هوایی که دوقرون ندارن ته جیبشون وهی میزائن بدم میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم بچه زیاد دوس ندارم ولی خب کسی که ازلحاظ مالی و شرایط خانوادگی اوکیه دوس داره میاره چرا میگین ...

دقیقا من نمیگم زاییدن و بچه اوردن هنره ولی یه خونواده گرم و صمیمی تشکیل دادن واقعا هنره ❤️

من خودم بچه زیاد دوس ندارم ولی خب کسی که ازلحاظ مالی و شرایط خانوادگی اوکیه دوس داره میاره چرا میگین ...

از کجا معلوم وضع ایشون خوب باشه بعضیا مستاجرن سه تا بچه دارن آخه چه معنی داره مگه مسابقست 

بخدا تو آپارتمان ما طرف مستاجره دوتا بچه دبیرستانی داره یکی دیگه آورده بچه بزرگتره هر روز با مادره دعوا میکنه که این چه کاریه کردی مجبوری از ما بزنی به خاطر این بچه مادره هم داد میزنه به تو مربوط نیست تو برنامه من و پدرت این بوده بچه چهارمم میارم

از کجا معلوم وضع ایشون خوب باشه بعضیا مستاجرن سه تا بچه دارن آخه چه معنی داره مگه مسابقست بخدا تو آپ ...

یکم حرفتون زشته ببخشیدا هرکی تو زندگی خودش تصمیم میگیره چی کارکنه چی واسش بهتره با احترام البته

از کجا معلوم وضع ایشون خوب باشه بعضیا مستاجرن سه تا بچه دارن آخه چه معنی داره مگه مسابقست بخدا تو آپ ...

اره خب متاسفانه اطراف ماهم هست ازاینا ولی به نظرم پولدارا ده تا هم بیارن اشکال نداره بهشون فشار نمیاد هم ازلحاظ روانی هم مالی چون مادر می‌تونه برا کارای خونه کمکی بگیره و تمام وقتش صرف بچه ها بکنه