2777
2789
شما حس ششمی هستین؟ ی بار برای من گفتین درست بودالن میشه بگی شوهرم چیزی داره ازم مخفی میکنه؟؟ @noor_ ...

سلام عزیزم،نه حس شیشم نیستم

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت ی بار بمن گفتی متولد زمستونی. اسکرینش رو بذارم 😁

خب شانسی بوده😂

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

الانم بگو دیگگگ. ناراحت نمیشم راستشو بگو

عزیزم،واقعا حس شیشمی نیستم.

زیر بیست و پنج سالی؟گندمی لاغر نیستی ولی چاق هم نیستی احساس میکنم ازدواجت نزدیک نیست ولی خیلی دور هم ...

بله عزیزم دقیقا کامل درست گفتی 💓 

گلم ترو خدا سوالای پایینم رو هم جواب بده برات حمد میخونم 

من الان ۲۱ سالمه میشه محبت کنی بگی  ازدواجم چه حدودی میشه ؟ ویژگی هاش چیه فامیله یا غریبس ؟ 

امسال دانشگاه و رشته ی خوب قبول میشم ؟ 

چه رشته ای ؟ 

عزیزم یه آقایی که تو ذهنمه دانشجوعه فعلا داریم صحبت میکنیم ولی ارتباطمون قوی نیست

۲۵ سالشه

حس میکنی ممکنه عاشقم بشه؟چ رفتاری داشته باشم ک ازم خوشش بیاد؟ 

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

عزیزم بنظرت این کار ک مهندس گفته برای منو داداشم جور میشه راست میگه؟ 

و من کی ماشین میخرم و موفق میشم؟ 

با کی ازدواج میکنم ؟

مرسی فداتشم جواب میدی برات کلی آرزوی خوب میکنم خیر ببینی ♥️🫂🫀

زیر بیست و پنج سالی؟گندمی لاغر نیستی ولی چاق هم نیستی احساس میکنم ازدواجت نزدیک نیست ولی خیلی دور هم ...

آجی بنظرت  پیمان از حسش بهم کی میگه باهاش ازدواج دارم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

عزیزم میشه بگی در مورد من چی حس میکنی؟ آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟عاشق هم میشیم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش