2821
2789
مرسی قربونت برم ❤️ آره تقصیر اون بود بشدت عصبی و بچه و دو قطبی بودالان ک سر عقل اومدم میگم خدایا چجو ...

❤🙂

کمک خواستی بم بگو صحبت کنیم❤

یک انسان مردُم دوست😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانواده ها یکم گیرن احتمال میدم خانواده پسره بیشتر ولی اگه یکم تلاش کنه بله❤

سلام عزیزم من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟چه شخصیتی داره؟مرسی عزیزم

مهربون چهره متین وزیبا صدای خوب گفتم که یه حرکتی بزنی احتمالش زیاده❤

عزیزم کسی که پاییز پارسال اشنا شدم،بعد چندین برخورد

از حسش مطمئنم،شمارمم خیلی غیر مستقیم گرفته

الانم چکم میکنه،،میخواد جدا بشه؟تو چه وضعیتی

هست؟؟

اونی ک تازه باهاش مجازی آشنا شدم تا کی حرف میزنیم ؟قرار میریم ؟کی ؟اگه بریم خوشم میاد وخوشش میاد ؟چط ...

زمستان به دنیا اومدی؟

قرار اگه بگی خودت احساسم یمگه به زودی و خوشتون میاد ازهم ولی اینکه تااخر باهم میمونیدو حس نمیکنم❤

یک انسان مردُم دوست😊
زمستان به دنیا اومدی؟قرار اگه بگی خودت احساسم یمگه به زودی و خوشتون میاد ازهم ولی اینکه تااخر باهم م ...

قربونت برم منم میگی شوهرم قبل طلاق پشیمون میشه یابعدش ؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

مهربون چهره متین وزیبا صدای خوب گفتم که یه حرکتی بزنی احتمالش زیاده❤

@mahshidotj عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم 

سلام عزیزم من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟چه شخصیتی داره؟مرسی عزیزم

احساسم میگه یه مرد با چهر خوب و اروم و اینکه سفید پوست و قیافه ای مثل شمالیا

اروم و مهربون 

یک انسان مردُم دوست😊
عزیزم کسی که پاییز پارسال اشنا شدم،بعد چندین برخورداز حسش مطمئنم،شمارمم خیلی غیر مستقیم گرفتهالانم چ ...

رابطه خوبی نداره احساسم میگه ولی جدا نمیشه فعلا به دلایلی 

اما تورو دوست داره و ممکنه بهت بگه وقتی بهت اعتماد کرد

یک انسان مردُم دوست😊
2790
2823
2791
2779
2792