2777
2789
عنوان

ی سوال چالشی

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 98 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا حلالیت شکر خدا هیشکی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

هیچ کدوم چون اونی که میاد پیشم بیشتر از همه عذاب میکشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بشوهرم زنگ میزنم الان ک پیشم نیس ازهم دوریم فاصله داریم خیلی ۱۰روز بیشتره ک نزاشته باهاش حرف بزنم یاصداشو بشنوم قهریم 

میزنگم میگم زیادتازوندی این ۷سال اززندگی بامن امیدوارم وقتی ک نیستم یکیوبیاری ک لایق همدیگه باشیدخیلی دوستدارم ولی میدونم هیشکی مث من همراه عاشق و رفیقت نمیشه د

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

هیشکی برام عزیز نیس:)احتمالا دوباره با خودم حرف میزدم و از خودم عذر خواهی میکردم که همیشه در حقم ظلم ...

همیشه تنها بودی؟ 🧡

تنها نیستی ، تو  در هر دقیقه ک نفس میکشی خدادباتوعه کافیه فقط صداش بزنی ، اینو همیشه ب خودم میگم زمانی ک احساس تنهایی میکنم احساس میکنم کسی منو دوست نداری ، بعدش میگم آدما ک مهم نیستن مهم خالقشونه ک عاشقانه عاشقانه مخلوق چیه دیگه !

من دوستت دارم آبجی عزیزم💜🧡

الهی چ عاشقانه 🧡ایشالا گردن گیرش درست شده بگیرتت😂🧡این آرزو رو برای همه را هوایی ک عاشقن میکنم🧡🙂

گردن گیرش عالی بود ولی تموم کردیم متاسفانه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی