2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداشتم اما از ديشب تا حالا زير دلم و تخمدونام خيلي درد مي كنه مخصوصا وقتي راه ميرم 

استرس نداشته باش عزیزم جنین وقتی خودشو تو دیواره های رحم جای میده ممکنه مال اون باشه استراحتت رو بیشتر کن

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

سلام خانوما ببخشید چیزی ک میگم خیلی ب بحثتون ربط نداره ولی ی سوال دارم من دقیقا روز ۱۴ پریودی ک مساوی با تخمک گذاری لکه بینی دارم کسی میدونه چرا؟

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
سلام خانوما ببخشید چیزی ک میگم خیلی ب بحثتون ربط نداره ولی ی سوال دارم من دقیقا روز ۱۴ پریودی ک مساو ...

بعضیا موقعی ک دارن تخمک آزاد میکنن ممکنه لکه ببینن اگر قصد بارداری دارید این روزهارو از دست ندید

سلام خانوما من ۲۹مهر اتقال دوتا جنین داشم بی بی چکم منفیه ترشح خیلی کوچولو داشتم خیلی نگرانم

هنوز زوده برای بی بی چک حدودا باید ۱۴ روز ازش بگذره.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

منم قراره ICSI انجام بدم. البته بعد از ۲ سال ناباروری و انجام یه سری آزمایشات که نتیجه ش این شد که یه لوله بلاک شده دارم و شوهرم مشکل مورفولوژیک اسپرم. نمی دونم با وجود سنم که ۳۹ هست چقدر شانس دارم ولی در کل خیلی استرس دارم که اگه نشد چی میشه؟ :(

بدیش اینه که تو انگلیس میخوام انجام بدم و تنها بودن اینجا باعث میشه که همش این فکرا بیاد سراغم...

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا