2777
2789
عنوان

ورود ممنوع مثبت هجده

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته نبوده دستاش کنارم....

ببین برای ما هم سخته تنهایی 

اینکه بخوایم به کسی ابراز علاقه کنیم یکی باشه دستاشو بگیریم بریم بیرون بگیم بخندیم قدم بزنیم شب ها کنار هم فیلم‌ببینیم و حرف بزنیم و حتی بحث کنیم 

این خیلی بدتره تا نیاز جنسی 

نیاز جنسی وقتی خوبه که یکیو با تمام وجوت دوست داشته باشی 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
ببین برای ما هم سخته تنهایی اینکه بخوایم به کسی ابراز علاقه کنیم یکی باشه دستاشو بگیریم بریم بیرون ب ...

ولی احساس میکنم طرفین از نیاز ج .  علیه هم دیگه سو استفاده میکنن 

رابطه یه نیاز دو طرفس و باید زنو شوهر نیاز هم رو برطرف کنن ولی خب من مخالف اینم یک شخص بتونه بدون رابطه به سر ببره 

البته کاااملا بستگی به خود اون شخص داره میبینی یکی هست خیلی داغه یکی نه 

و هرکس میتونه به روشی نیاز خودشو برطرف کنه حتی بدون ازدواج 

منظورم این نیست بره رابطه بد با جنس مخالف داشته باشه ها نه مثلا میگم میتونه از روش دیگه خودشو آروم کنه 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

ولی احساس میکنم طرفین از نیاز ج . علیه هم دیگه سو استفاده میکنن

نیاز جنسی مثل اب و هوا و غذا یه نیازه 

ادم میتونه کنترلش کنه میتونه فراموشش کنه 

ولی بودن با کسی که دوستش داری و عاشقش هستی نیازی هست که نه نیشه کنترلش کرد نه میشه فراموشش کرد 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
رابطه یه نیاز دو طرفس و باید زنو شوهر نیاز هم رو برطرف کنن ولی خب من مخالف اینم یک شخص بتونه بدون را ...

اروم میکنه ولی همون روش های آروم سازی بعد یه مدت دیگه جواب نمی‌ده چون از راه طبیعی ب خواسته نمی‌رسی کلا بهم میریزی

اروم میکنه ولی همون روش های آروم سازی بعد یه مدت دیگه جواب نمی‌ده چون از راه طبیعی ب خواسته نمی‌رسی ...

پس شما میگی در این شرایط چیکار میتونه بکنه 

من که میگم بهتر از هرچیه یا هم به قول یکی از دوستان که اینجا عرض کردن رابطه با عشق خوبه 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

پس شما میگی در این شرایط چیکار میتونه بکنه من که میگم بهتر از هرچیه یا هم به قول یکی از دوستان که ای ...

دقیقا از روی نا علاجی و رابطه نا مشروع همون چیزی گفتین بهتره