2777
2789
چرا اخه؟😅اینارو از کجا درمیارید؟

ثابت شده است 

شوهر مستبد وزورگو علنا انجام میده بفهمی هم میگه همینه ک هست میخای بمون میخای برو ولی کلا مرد زن ذلیل نداریم اینا مارمولکن خودشونو به زن ذلیلی میزنن زنه فکر میکنه تو چنگشه اونم زیر زیرکی کارشو میکنه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

کتاب پدران غایب پسران گمشده رو بخون دلیل اینکه بعضی از مردها از زن میترسن دلیل اینکه بعضی از مردها زور گو هستن و خیلی چیزای دیگه رو نوشته 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثابت شده است شوهر مستبد وزورگو علنا انجام میده بفهمی هم میگه همینه ک هست میخای بمون میخای برو ولی کل ...

یعنی درصد مرد خوب صفره دیگه با باید بزنه تو سرت یا زیر زیرکی خیانت کنه

چالش۱۸کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}

یعنی درصد مرد خوب صفره دیگه با باید بزنه تو سرت یا زیر زیرکی خیانت کنه

حرف مرد خوب نبود 

حرف زن ذلیل بود 

خوبها ک حسابشون جداست 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

من اصلا متوجه نمیشم شوهرم زن ذلیل هست یا نه؟ خودمم از من زن ذلیل زیاد خوشم نمیاد اما فکر کنم از بیرون به نظر میرسه شوهر من زن ذلیله. من کاری نکردم اما سعی کردم خیلی از کارها رو بندازم گردنش. مثلا عادتش دادم که خونه تمیز کردن سخته و منو خیلی خسته میکنه برای همین زیاد بهش حساس نیست و تا می بینه من دارم ی کاری میکنم یا میاد کمک میکنه یا میگه ولش کن خسته میشی. یا همیشه میگه غذاهای سخت درست نکن که مجبور بشی زیاد توی آشپزخونه باشی. یا مثلا توی خونه ازم مثل مهمون پذیرایی میکنه.

من اصلا متوجه نمیشم شوهرم زن ذلیل هست یا نه؟ خودمم از من زن ذلیل زیاد خوشم نمیاد اما فکر کنم از بیرو ...

چرا از مرد‌زن ذلیل خوشت نمیاد😂😂

ولی واقعا خوش به حالت خیلی خوبه شوهرت

چرا از مرد‌زن ذلیل خوشت نمیاد😂😂ولی واقعا خوش به حالت خیلی خوبه شوهرت

حس مردونگی به نظرم جذاب تره مثلا من ی مرد ببینم پیشبند بسته ظرف میشوره حس خوبی بهش ندارم. 

عزیزم همه آدمها خصوصیات خوب و بد رو باهم دارن.

فقط ی نکته رو باید همه خانم ها دقت بکنن به هیچ وجه خانواده شوهر نباید بفهمن شوهر زن ذلیله. یعنی من جلوی مادرشوهرم طوری رفتار میکنم که انگار شوهر من پادشاهه. چون ی بار که شوهرم خودش گفت من دلم نمیخواد فلانی (من) کتلت درست کنه چون باید زیاد سرپا باشه دیدم که مادرش چطوری حرص خورد.

2790
2778
2791
2779
2792