2777
2789
عنوان

بچم آبرومو برد 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 25 پست

یا باید همون اول می خریدی یا اینکه اصلا نمی خریدی. الان دیگه فهمیده با جیغ و داد می تونه به خواسته هاش برسه. بعدش هم بچس دیگه آبرو ریزی نداره

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زخم خورده ودنبال نجاته کمکش کن دربیادازین حال وهوا

چقدر مهربونانه گفتی

چقدر درکش کردی مهربون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم لطفا میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی پاک شهمرسی گب

زدم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

وقتی با گریه به هدفش میرسونی همین میشه دیگه دفعه دیگه منتظر یک انفجار بزرگ تر باش 

برای تربیت فرزند آموزش ببین حتما همینطوری نذار بمونه شش سالش شده دیگه 

باید قانون خرید رو قبل از بیرون رفتن باهاش صحبت کنی ، بعد جلوی اسباب بازی فروشی باید باهاش همدلی می‌کردی اول بعد  قانون رو میگفتی ، اگر اصرار کرد ارجاعش بدی به روز اسباب بازی و خواسته هاش رو توی یه دفترچه یا نوت گوشیت  بنویسی جوری که خودش هم نوشته هات رو ببینه و نقاشی چیزی که میخوای رو براش در حد یه استیکر بکشی که بچه بدونه خواسته ش شنیده شده ولی به هیچ وجه نخری اینکه سنگ پرت می‌کنه فلان نشون میده رابطه تون بدجوری خرابه به سرعت نور نیاز داری آموزش رو شروع کنی بذار توی اولویتت غذا نخور لباس نپوش ولی آموزش ببین 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خانواده درستی نیسن

عزیزم باید روزانه یکساعت مختص بچت بزاری توی این یک ساعت فقطططط هرچی اون بگه مثل اب بازی درد بازی فیلم ببینیم باید گوشیتو خاموش کنی و تمام مدت با اون باشی تا رابتطون درست باشه 

انقدرررر باهاش رفیق باش تا از یه ناراحتی شما ناراحت بشه 

سنگ ک زد بدون دعوا سنگ ازش میگرفتی میگفتی مامان جان این کار خیلی بدیه ممکن بخوره ب چشمم کور بشم چشمتو ببند دوست داری مامان کور بشه افرین پسرم 

یا گریه کرد بگو صداتو نمیشنوم مامان چی میگی نمیشنوم و اینکه زیاد بوس بغلش کن قربون صدقش برو باهاش خیلی مهربون باش

مامان عززز درکت میکنم خیلی سختته دست تنها ولی الهی خدا کمکت کنه و همراهت باشه 

اصلا هم تو خیابون خجالت نکش همه بچه ها اینکارارو میکنن

چه قشنگ وواضح گفتی

اره من خیلی خوب میتونم بگم ولی خودمم بعضی اوقات واقعا از کوره در میرم 

آدم خیلی چیزا بلده ولی یهو یادش میره استفاده کنه 😀

امیدوارم خدا ب اسی کمک کنه بتونه دست تنها بچشو بزرگ کنه