2777
2789
عنوان

اگه ازدواج بده چرا شوهر کردین پس

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 53 پست

ازدواج خیلی خوبه ولی به شرط انتخاب درست و آگاهانه وگرنه میشه بزرگترین پشیمونی زندگیت اکثرا که میگن بده به خاطر حس پشیمونیه وگرنه  اگه درست انتخاب کنی ارامش و احساس لذتی که کنار همسرت داری کنار هیچکس نخواهی داشت 

متاهل عزت و احترامشون بیشتره 🤣🤣🤣🤣🤣این دیگ چی بود گفتی

آره ما مجردا هرجا میریم با لگد بیرونمون میکنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کسی ازدواجش خوب بوده میگه ازدواج کن کسی که ازدواجش راضی نیست میگه ازدواج نکن خوب نیست

در کل اگر فرد مورد نظر عاقلانه انتخاب بشه و در سن مناسب صورت بگیره میتونه خوب باشه

آخه ازدواج معقوله ای هست که اگر گیر ادم خوب بیفتی میتونه تو رو به خوشبختی برسونه اگر بد باشه میتونه به معنی واقعی کلمه بدبختت کنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

ازدواج با ادم خوب وباشعور  و عاشق خیلیم عالیه .کسی میگه خوب نیست که گیر مرد بد افتاده‌.از تاپیکای اینجا که شوهر بچه ننه.خسیس.بددل.بدهن.بیشعور.دست بزن دار هستن عبرت بگیر که برای فرار از تنهایی عجله ای تصمیم نگیری و قبلش خوب تحقیق و رفت و امد کنی باطرف.

مشکل تو اینه که نظرات کاربران سایت رو میخونی و تصمیم برا زندگیت میگیری. 

حرفت درسته اما چکار داری کی چی میگه خودت زندگیت رو ببین و تصمیم بگیر 

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

ازدواج اگه همرات خوب یا متوسط باشه 

واقعا خوبه لحظه هایی داره که با دنیا نمیشه عوضش کرد کی گفته ازدواج بده ولی همراهت ادم خوبی باشه یا حتی معمولی بد نباشه که زهرت میشه 

یه چیز دیگه هم که ادم باید دقت کنه سنشه 

باید تا یه حدی برسی بچه بازیاتو کرده باشی تفریحاتتو رفته باشی من قبل از ازدواج با دوستام سفر خارجم رفتم سفر داخلم رفتم هیچیم تو دلم نیست کثافط کاریی هم نکردم شکر خدا الانم که 21 سالمه ازدواج کردم و بنظرم این سن مناسب من بود ولی منم باشم به یه بچه مدرسه ایی میگم ازدواج بده چون چیزی توش نیست برا اون سن ولی بعدش بهت خوش میگذره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

خوب معلومه اونهایی که ازدواجشون شکست بود و اون مدینه فاضله نشد میگن بده و آه و پیف ولی انصافا دیدی کسی اینجا بخاطر ازدواج مناسب و صحیحی که کرده خوشبخت شده توصیه کنه مردم برید ازدواج کنید عقلم خوب چیزی هست 

ما برای ادامه دادن هیچ‌کسی را نداریم جز خودمان، و امیدوارم کافی باشد....