2777
2789
عنوان

همه چی باید برام سخت پیش بره

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست
مربی اش ایراد داره پسر من یه همکلاسی داشت تا یک ماه مامانش سرکلاس می‌نشست پیش دبستانی بودبه هرحال ب ...

من نمی‌دونم اینارو کی مربی می‌کنه اصلا لبخند ب چهره نداره و دائم سربچها داد می‌کشه و ب من میگه نباید باشی و وگرنه برش دار ببر 

تجربه گُرگت میکنه :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟؟نباید مامان ضعیفی باشی عزیزم

بچه نیستم بیستوشش سالمه سر سقطم یک هفته بیمارستان بستری بودم پسرم ناراحتی گوارش گرفت بشدت مریض شده بود 

بچه نیستم بیستوشش سالمه سر سقطم یک هفته بیمارستان بستری بودم پسرم ناراحتی گوارش گرفت بشدت مریض شده ب ...

عزیزم باید قوی باشی

وگرنه هم خودت هم بچت آسیب میبینید

این مسائل کوچکترین مسائله برای یک مادر

کوووووو تا مشکلای بزرگتر

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چه پروبگوپول دادم بچم براسال بعد اماده بشه

نمی‌خوام دعوا راه بندازم بالاخره یکسال قراره تحملش کنیم کلاس تموم شد با مدیرش حرف میزنم

عزیزم باید قوی باشیوگرنه هم خودت هم بچت آسیب میبینیداین مسائل کوچکترین مسائله برای یک مادرکوووووو تا ...

کلی نذر نیاز کردم من نمی‌خوام بچم عقب بمونه 

کلی نذر نیاز کردم من نمی‌خوام بچم عقب بمونه

با افکارت و مقایست عقب میمونه

این چیزا جز مراحل رشدشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
2790
2778
2791
2779
2792