2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وااا ي عكس دگ

یه قلک الان گذاشتم دم به دقه یه پنج هزاری ازش کش میرم😂

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
واا حالا چرا اونجا😂😂😂

من اول ماه حقوق خودم رو ميريزه به حسابم 

خرجي يه ماه رو مياره ميده دستم 

من از همون خرجي  خونه ، پس انداز ميكنم ميزارم تو جاي دست مال كاغذي 

تا بعد راحت درش بيارم يه چيزي  برا خونه بخرم ، ماه قبل پول نصاب يخچال فريزر رو دادم 😅

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

چقدر عجیبه این همه سال  نگه داشتی .چقدر هست حالا

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

حيف كه پول ارزشش خيلي كم شده كاش همون موقع خرجش ميكردي ميتونستي كلي بستني و پفك بخري حتي كلي لباس ولي الان با همش فكر نكنم بتوني يه ظرف ماست بخري

چِشمْ کِه نیسْتْ دوُتا تیلِهِ آرامِشِع♥
از خودت پول كش ميزي😂

مثلن ده پنج هزارتومن توش بندارم فرداش ده بیست تومن برمیدارم ازش😂

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

دوستمون راست میگه کاش همون موقه خرجش کرده بودی حالشو میبردی نتیجه زحمتتو میگرفتی

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز