2777
2789
سلامتی عزیزم، ناامیدم به بن بست رسیدم خوابم نمیاد بخاطر این موضوع

منم خیلی زندگیم بهم ریخته و به بن بست رسیدم

روز به روزم داره بدتر میشه نمیدونم چیکارکنم 

تاپیک زدم یکم از این فکرا بیام بیرون

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😁😁😁خواستید دوکیلو سبزی هم پاک کنید حین غیبت

نه دیگه نمیشد😂😂شوهرم ساعت پنج میخوادبره کار،ازاسترس خوابش نمیبرد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
نه دیگه نمیشد😂😂شوهرم ساعت پنج میخوادبره کار،ازاسترس خوابش نمیبرد

بنده خدا ساعت پنج میخواد بره مادر و دختر گرفتینش به حرف و غیبت؟😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
وااااای شمالی؟

ببخشید قشنگم اعلانام زیاد شد ندیدم کرجم 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
بنده خدا ساعت پنج میخواد بره مادر و دختر گرفتینش به حرف و غیبت؟😂

😂😂نه خودش استرس داره نمیذاره مابخوابیم،یکهفه آزمایشی بایدبره کار همش ترس داره😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خواهش میکنم عزیزم صدای بارون اونم تو سکوت شب فوق العاست😍😍😍

واقعا زیباست من عاشق بارونم خیلی حس خوبی میده

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)