2789
عنوان

تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزمببخش من دیشب زود خوابم برد پیامتو ندیدم فکر نکنم بده بهم امروزم رفت سرکار فکر کنم گوشی منم ...

سلام عزیزم 

خواهش میکنم گلم 

خانواده منم یه تایمی اینطوری میکردن

که حساب ببرم یه طورایی

انشالله زود میدن بهت قشنگم💜

میتونین ماهی صدام کنین🎀

سلام عزیزم خواهش میکنم گلم خانواده منم یه تایمی اینطوری میکردنکه حساب ببرم یه طوراییانشالله زود میدن ...

سلام عزیزم چی بگم مال منو فکر نکنم بابام بده حقم داره ها من دختر خوبی واسه خانواده ام نیستم 

سلام عزیزم چی بگم مال منو فکر نکنم بابام بده حقم داره ها من دختر خوبی واسه خانواده ام نیستم

حتما هستی عزیزدلم

هر خانواده این کارا رو میکنه تا حساب ببریم به فکر خودشون .

با زمان همه چی حل میشه 

خودتو ثابت میکنی بهشون کم کم 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

حتما هستی عزیزدلمهر خانواده این کارا رو میکنه تا حساب ببریم به فکر خودشون .با زمان همه چی حل میشه خو ...

نیستم باور کن نیستم من از سال ۹۳ استرسی شدم و از چیزی ترسیدم که بقیه عین اب خوردن ازش استفاده میکنن نمیتونم بگم چیه ولی چند ساله خانواده مو خیلی اذیت کردم و میکنم با استرس و ترس هام 

نیستم باور کن نیستم من از سال ۹۳ استرسی شدم و از چیزی ترسیدم که بقیه عین اب خوردن ازش استفاده میکنن ...

درکت میکنم عزیزم 🫂

با آرامش کاری کن اونام درکت کنن

تراپیستم میتونه کمکت کنه قشنگم💜

مدیریتش میشه کرد آروم آروم

مدیتیشن کن 

به روحیه ت برس 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

درکت میکنم عزیزم 🫂با آرامش کاری کن اونام درکت کننتراپیستم میتونه کمکت کنه قشنگم💜مدیریتش میشه کرد آ ...

نمیتونم پیش دکتر برم مامان بابام و داداشم تو شهریور دو سه روز رفتن شمال و من به خاطر استرسم موندم خونه البته خواهرمم با بچه اش عصر میومد پیشم و شبم میخوابید و صبحش میرفت باز عصر میومد فقط پنجشنبه که دو نوع شام پخت رفت خونه اش و دیگه نیومد چون پنجشنبه شب خانواده ام اومدن شوهر خواهرمم پنجشنبه ها خونه اس ولی من چند ساعت خونه تنها بودم با اینکه استرسی ام و از تنهایی میترسم ولی بین بد و بدترو دومی رو انتخاب کردم چون میرفتم بقیه هم اذیت میشدن البته اون موقع گوشی داشتم و سرم باهاش گرم بود ولی الان ندارم