2777
2789

نزدیک ۳ ساله میگذره و من هنور نمیتونم فراموش کنم 

همیشه و درهر لحظه تو ذهنمه 

همه مردا رو با اون مقایسه میکنم 

چون زیاد دیدمش همه حرکات و رفتارش ملکه ذهنمه 

ساعتی نیست که حتی ۱ دقیقه از ذهنم‌رد نشه 

روانشناس هم رفتم تاثیر نداشت 

یکی بگه من چه غلطی بکنم ۰🥲

یکی بهم گفت شاید از تنهایی فکر میکنی عاشقی 😭😭😭😭😭😭

امروز یه مردی رو تو اینستا دیدم کپی اون بود

انقدر حالم خراب شد ظهر نتونستم بخوام 

ب درک 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید چندین جلسه بری پیش تراپیست تا به مرحله پذیرش برسی اگه خودت دوس داری زندگیتو دوس داری اینکارو بکن 

چون هیچ اهمیتی واسه اون ادم نداری اون حتی بهت فکرم نمیکنه

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

رفتم تاثیر نداشته

حتمن تراپیست خوبی نداشتی غیر ممکنه

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

عزیزم بنظرم تنها دلیلش بیکاری هست ...برای خودت هدف داشته باش و طبق اون پیش برو هرچیزی که تو رو یار اون میندازه حذف کن ...خودتو دوست داشته باش .... اون هرکسی که بوده تورو دوست نداشته پس دست خودتو بگیر یا علی بگو و بلند شو ...انشاالله به وقتش وقتی به مرد زندگیت رسیدی اون موقع میفهمی این حسی که الان داری حس عشق نیس خودتو لگد کردنه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
چطور برم پیام بدم به کسی کخ بار ها با رفتارش فهمونده منو نمیخواد

قرار نیست اون بخواد یا نخواد اصلا مهم نیس 

مهم اینه تو هرچی تو دلت مونده رو بگی خودتو خالی کنی تا این فشار کمتر بشه

من رو خودم انجام دادم جواب داد دیگه نمی‌دونم 😁