2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ایست 

اول ترمز دستی به سمت بالا بعد آزاد کردن دنده 

برای خروج 

اول دنده یک بعد ترمز دستی به سمت پایین 

برای شروع حرکت: 

اول دنده یک بعد ترمز دستی به سمت پایین بعد پامون رو از قسمت آزاد و تو خالی کلاچ بر می داریم و گاز میگیریم ( سرعت تا ۱.۵) بعد کلاچ میارین بالا تا ماشین ی کوچولو سرعت بگیره بعد تا ۳ می‌شماریم و اروم کلاچ برمی‌داریم و گاز رو میگیریم 

برای عوض کردن دنده اول گاز بعد کلاچ میگیریم سریع گاز هم ول میکنیم و دنده رو عوض میکنیم و .. 

برای پیچیدن یا میدان یا هرچی ی کوچولو کلاچ میگیریم 

وقتی ماشین لرزش هست توی دوبل باید کلاچ آروم بگیریم( چون سرعت میگیره ) 

برای سر بالایی : 

اول ترمز بعد کلاچ رو تا وقتی که ماشین لرزش داشته باشه بعد ترمز ول میکنیم اگه ماشین رفت عقب دوباره ترمز میگیریم و بیشتر کلاچ میارین پایین و ارزش بیشتر باشه دفعه بعد که ترمز ول کردیم و ماشین عقب نرفت گاز میگیریم که ی کوچولو حرکت کنیم بعد آروم کلاچ ول میکنیم و گاز میگیریم 

برای خارج شدن از دوبل باید یکم بریم جلو بعد ایست کنیم و بعد خروج داریم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

کلاچو زود نیار بالاهمزمان که یکم میاری بالاسرگازم بده

آزمون آئین نامه یه پی دی اف گذاشتن تو گروه کلاسمون استاد گفت همون بخونین سوالا هستن 

همون کافیه بخونم یا کتابم باید بخونم؟ 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من خیلی خاموش میکنم چکار کنممم

این تجربه منه .

برای شروع حرکت: 

اول دنده یک بعد ترمز دستی به سمت پایین بعد پامون رو از قسمت آزاد و تو خالی کلاچ بر می داریم و گاز میگیریم ( سرعت تا ۱.۵) بعد کلاچ میارین بالا تا ماشین ی کوچولو سرعت بگیره بعد تا ۳ می‌شماریم و اروم کلاچ برمی‌داریم و گاز رو میگیریم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

😬آره گیرای الکیم زیاد میدن کلا

من رانندگیم خوبه با ماشین خودم راننرگی میکنم بدون گواهینامه😂یبار راهنما نزدم رد شدم یبارم گفت از رو خط ممتد دور بزن بدون اجازه رفتم برا اون ردم کرد.حالا برا بار سوم بریم ببینیم چی میشع😖

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

آزمون آئین نامه یه پی دی اف گذاشتن تو گروه کلاسمون استاد گفت همون بخونین سوالا هستن همون کافیه بخونم ...

من کلا کتابو نخوندم

یه روز فقط تمام پی دی افایی که داخل گوگل بودو تست زدم و بار اول قبول شدم. 

اگه بهتون گفتن همینکارو بکن

من رانندگیم خوبه با ماشین خودم راننرگی میکنم بدون گواهینامه😂یبار راهنما نزدم رد شدم یبارم گفت از رو ...

آره دقیقا

کنار افسر که باشی یخورده هول میشی

طبیعیه

با اعتماد به نفس برو

چندبارم قبلش نکات ریزو مثل همین راهنما رو مرور کن براخودت

ایشالله که قبولی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791