fati_om مدیر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 1554 عنوان جدیدا خیلیییی | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 18 پست سرما می خورم نمی دونم علتش چیهآزمایشم مشکل و کمبود خاصی نداشت فقط نوتروفیلم زده بود L که اونم دکتر فوق تخصص ازش ایرادی نگرفت گفت همه چی عالیهخیلی اذیت می شم گلودردو ابریزش اخر سری هم همیشه یه دوره سرفه و سینه درد شدید می گیرم تا ۱ ماه جونمو می گیره 1403/07/06 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_om مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 1554 شاید بعد از کووید اینطوری شده. توی drhast بپرس. من که تا جایی که ممکنه ماسک می زنم. تابستون ۴۰۱ یه کرونا بسیاااار شدید گرفتم بعد از اون هم ریزش موهام بیشتر شد هم تند تند مریض می شملعنت به این ویروس معلوم نیست با بدن ادم چکار می کنهحالا البته نمی دونم چقدر مرتبطه با اون کرونایی که گرفتمباشه می پرسم ممنون از راهنماییتون
هاشیموتو عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 9623 چطور تشخیص داده می شه؟ هاشیموتو؟سونوی تیروییدآزمایش خون anti tpo و anti tgدفعه بعد از دکتر غددت بپرس خودایمنی هست یا نه
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5395 چقدر اینجا تبلیغ طب اسلامی می شهمن برای مشکل ریزش موهام طب سنتی و هم اسلامی رو تجربه کردم تاثیر ندید ... پسرم تیرویید کم کار گرفتوای اونقد۶ استرس داشتمولی با طب اسلامی چند تا نکته ریز رو رعایت کردم ، چند ساله دیگه خبری ازش نیستیا پریودی دلدردهای وحشتناک داشتم باید هر ۸ساعت ژلوفن میخوردممتخصص زنان هم همچین راهکاری نداشت ولی من با طب سنتی واقعا یه دونه قرص هم نمیخورم اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁