2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 27 پست
حس میکنم نامزدت خیلی تلاش میکنه شمارو خوشحال کنهیا با حرفاش یا کاراشدرسته؟

همیشه دلش میخواد رمانتیک بازی دربیاره منو سوپرایز کنه تا خوشحال شم 😀😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه دلش میخواد رمانتیک بازی دربیاره منو سوپرایز کنه تا خوشحال شم 😀😂

من نامزدتو حس کردم

به حرفم ایمان بیار

یه موقع باعث نشی ازت دور شه هااا

هرکاری میکنه واسش ذوق کن

سر چیزای الکیم بحث درست نکن یا دعواهای قبلی رو کش نده

پسر خوبیه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
ولی وحشتناکه حتی ویل دورانت گفته مردا زنا رو بعنوان چاشنی بعد از اردواج میبینن گوستاو لوبونم یه چیزی ...

غلط اضافه میکنن پیامبر میگه با زناتون فلان باشید مهربان خوش رو کمکشون کنید کسی گوش نمی‌ده آنوقت ویل دورانت چ پوخیه بیاد اظهار نظر کنه 😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خدانکنه خیانت ببینم از طرفش قلبم تیکه تیکه مشه🥲

منفی فک نکن ولی برای شناخت مردا بهت گفتم که ذهنیتی نسازی و انتظاراتت اونقدر بالا نره که یهو چیزی ببینی شکه بشی هیچکس نمیدونه ادما بعدا همینن یا نه پس رو خودت تمرکز کن و از فعلا لذت ببر

چیز دیگم اینه مردا اینارو میگن که شما خانوما وفادار بهشون بشید

متوجه میشی که چی میگم مثلا به طرف مورد دیدم گفته که خیانت خیلی کثیفه بعد خودش شخصیت وفادار نداشته

نمیگم ک بدبین بشی میگم که زود باور نباشی

خوب باش ولی ساده نه🎀

پاش بیافته شناگر ماهری هستن این مرد ها😏

شوهر من تو پیام یجوریییی با زنه حرف زده بود که حسودیم شد به زنیکه ... حالا شوهر من یکیه که همه روش قسم میخورن پاک تر از این تو دنیا نیس🙂 فقط من از باطنش خبر دارم😒

از کجا فهمیدی 🥺🥺

حسم میگه 

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
خاک تو سرم من خیلی زود باورم🥲

اه نه دارم میگم که اینقدر درگیر حرف مردا نشی همه چیزو تو عملش میتونی ببینی چون منکه در جریان رابطه شماها نیستن

خوب باش ولی ساده نه🎀