2777
2789
عنوان

دروغ مادرشوهرمو درآوردم 😬😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 33 پست
دقیقاااااا منظور منو خیلی خوب متوجه شدی چون اون زمان اکثرا تا ۱۵ سالگی ازدواج میکردن مامان خودم ۱۳ س ...

مادرشوهرن دیگه! من سر بچم اصلا ویار و تهوع و .. نداشتم.. یه بار هم عق نزدم.. وای راه میرفت و میگفت الان که زنا سختی نمیکشن! هیچیشون نیست.. ما پدرمون در اومد! خب انتر تقصیر منه که ویار ندارم؟! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرن دیگه! من سر بچم اصلا ویار و تهوع و .. نداشتم.. یه بار هم عق نزدم.. وای راه میرفت و میگفت ا ...

عجب 🙄🙄😐 به ویار بارداری هم حسادت میکنن

منم بچه م درشت بود دکتر گفت نمیتونی طبیعی بیاریش باید سزارین بشی رفتم بیمارستان خصوصی سزارین کردم از درد و سوزش بخیه داشتم میمردم اونم توی اون وضعیت میگفت پس من چی بگم که ۱۱ سالگی طبیعی بچه آوردم 😶

وای مادرشوهر من هی میگه پنجاه سالمه، خدایی ب ظاهرشم میخوره ولی خب سنش بیشتره 

بعد هی همه جا اینو میگف یبار تو جمع گف بعد من گفتم مامان داداش فلان ( برادر شوهر بزرگم) چند سالشه ؟ گفت ۴۵ سالشه 

یهو جمع ترکید نیازی نبود من توضیح خاصی بدم

وای مادرشوهر من هی میگه پنجاه سالمه، خدایی ب ظاهرشم میخوره ولی خب سنش بیشتره بعد هی همه جا اینو میگف ...

بعد خوذش چکارکرد؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
عجب 🙄🙄😐 به ویار بارداری هم حسادت میکننمنم بچه م درشت بود دکتر گفت نمیتونی طبیعی بیاریش باید سزاری ...

منم بیمارستان خصوصی رفتم ،شوهرمم اتاق خصوصی گرفت برام.. البته بیمه بودیم.. خونه که اومدم میگفت باید قدر شوهرتو بدونی ، کم پیدا میشه مردی که زنشو ببره بیمارستان😐 کرونا گرفته بودم چند روز بستری شدم icu . تو اون حال هی میگفت فلانی گفته عروست باید خیلی ممنون شوهرش باشه که اینقدر براش خرج کرده و بردتش بیمارستان😒 ای تف به گور ننه ت رقی

2790
2778
2791
2779
2792