2777
2789
عنوان

به همسرسابقم پیام بدم حلالیت بخوام❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2793 بازدید | 95 پست

خیانتت رو توجیه نمیکنم .خیانت به هر شکلی اشتباهه .اما دیگه پشیمونی و تاوانش هم دادی .فکر زندگی اینده باش .گذشته که تباه شد،ایندتو تباه نکن .پیامم بهش نده.ممکنه اوضاع خرابتر بشه .به خودت بیا.فقط خودت میتونی خودت رو نجات بدی .اگر فکر میکنی حلالیت حالت رو خوب میکنه،یکنفر امین رو واسطه کن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فکر میکنی کارما خرافه هستش درسته؟

بله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هنوزم میخوای رو حرف خودت پافشاری کنی مگه تو تو خونه ی اونایی که بفهمی گوشیش الان دقیقا دست کیه یا رم ...

ن فقط شناخت دارم ازش ۵ سال همسرم بوده

اما خب ممکنه ببینه همسرش اما احتمالش خیییلی پایینه

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       

دلم سوخت

هم برای شما‌وهم ایشون

اینکه گفتین آقاتحقیرتون میکردن وبی محبت بودن وسن پایین شماهم بی تاثیرنبوده هیچ کدومش

به نظرم اگرمیخواین حلالیت بگیرین مستقیم اینکارونکنین

واینکه همه ی مادرگذشته خطاهایی کردیم تمرکزتون روبذارین روی خودتون وگذشته ای که دیگه دستتون بهش نمیرسروفراموش کنید

انشالاخداکمکتون کنه حال دلتون خوب بشه

نگران نباشیدگذرزمان شایددل ایشون روهم نرم کنه ازخدایاری بخواید

اگه هر چقد همسرتون اذیت کرد نباید خیانت میکردین بهترین راه ترک کردنش یا جدا شدن بود هر چند ما جای شما نبودیم نمیشه قضاوت کرد ولی لین کار نکنین برای همیشه از ذهنت در بیار

من ۵ سال با یه ادمی شبیه شوهر تو زندگی کردم که قشنگ ترین حرفش این بود که تو زن من نیستی و کلفت منی.. دیگه کتک و تحقیر و بی محبتی و ... بماند... و من تو اون دوران به زنای متاهل اینجوری حق خیانت میدادم.. خودم هیچوقت اینکارو نکردم ها ، ولی چون خودم داشتم سختیش رو میکشیدم بهشون حق میدادم.. الان ازش جدا شدم و منتظرم دوباره بتونم ازدواج کنم.. این حس گناه رو از خودت دور کن،، شوهرت دلیل این خطای تو بوده ،اشتباه خودت هم به کنار. تموم این کسایی که اخ و پیف میکنن ، باید ببینی اگه با همچین مردی گرفتار بشن خودشون چکار میکنن! خودت میگی شوهر سابقت ادم خشک و جدی هست ،پس با یه پیام حلال خواهی تو متحول نمیشه ،حتی ممکنه یه چیزی جوابتو بده که حالتو بدتر کنه.. پس یه به گور پدرت بگو ، از خدا بابت گناهی که کردی طلب بخشش کن و به زندگی برگرد❤️

خیانتت رو توجیه نمیکنم .خیانت به هر شکلی اشتباهه .اما دیگه پشیمونی و تاوانش هم دادی .فکر زندگی اینده ...

میتونم دوستمو واسطه کنم قبلن مارو آشتی میداد کل قضیه رو هم میدونه

اره حس میکنم حلالیت طلبیدنم هم منو آروم کنه هم اونو

درک میکنم چه فشاری با خیانتم بهش آوردم غرورشو شکستم عزت نفسشو نابود کردم خیلی بد کردم اونو خیلی رنج دادم میدونم

من ۵ سال با یه ادمی شبیه شوهر تو زندگی کردم که قشنگ ترین حرفش این بود که تو زن من نیستی و کلفت منی.. ...

امیدوارم از این به بعد بهترینا برات پیش بیاد عزیزم

اخ ک چقدر سخته تو میدونی فقط از سر بی پناهی به گرگ جماعت پناه بردم 

کامنتت عالی بود👌🏻😔اتفاقن با خودم کلنجار میرفتم میگفتم با این وجدان درد چیکار کنم از طرفی اون بلاهااایی ک سرم آورد چی؟ ینی بی عار بی عار پیام بدم حلالیت بخوام درحالیکه اون ککش نگزید وقتی سر یه بچه بیگناه اونهمه بلا میاورد

میتونم دوستمو واسطه کنم قبلن مارو آشتی میداد کل قضیه رو هم میدونهاره حس میکنم حلالیت طلبیدنم هم منو ...

شما میگین بعد اون قضیه همسرتون شما رو بخشید یکسال زندگی کردین هر چند خیانت هیچ موقع از ذهن ادم پاک نمیشه بهتر شمام یادتون بره دنبال یه زندگی جدید باشین انسان جایز خطاس بالاخره شده میخواین ارامش داشته باشین بیخیال زندگیش و حلالیت بشین

بخدا من دوسش داشتم انقدر بلا پسرم آورد ک پناه بردم ب غریبه هااشتباه خودمه توجیحش نمیکنم اما کاش یکیم ...

هرچی رهاش کنی زودتر تموم میشه رهاش کن هرحرفی داری به خدا بگو اونم ببخش و فراموش کن خیال کردی خدا نشسته اون بهش بگه که کریکی خوبه یابد؟! نه عزیزم خدا برای نوشتن نامه ی اعمال آدمها تنهایی تصمیم می گیره . اون نامرد یه روزی آنچنان بلایی سرش بیاد که باورت نشه کافیه تو رهاش کنی وبهش فکر نکنی چون الآن داره از انرژی تو استفاده می کنه پس رهاش کن تا نجات پیدا کنی بخشش اون دردی ازت دوا نمی کنه چون خودش هم می دونه چقدر مقصره

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

اسی نمیگم کارت درست بوده اشتباه کردی 

ولی خوب گذشته بهتره فراموش کنی 

دیگه عذابش م کشیدی بیشتر از این خودتو آزار نده 

فراموش کن اونکه ازدواج کرده 

خودت م که تاوان پس دادی 

خدا م که میبخشه 

زندگیتو از نو بساز

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم