2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواممم 😂😂 دیگه سنم داره میره بالا نگرانمنمیخوام جوونیمو هدر بدم نه عشقی نه هیجانی پس کی نوبت ...

اهل کجا هستسد ..ی خانم توی کرمان  مزار دوتا شهید رو معرفی کردد که به شهدای ازدواج معروفن ..اگر نزدیکیت حتما ی سر بزنید 👌

چرخ

اهان اخه یکی بهم گفت معنیش شوهر میشه منم هی دارم تکرار میکنم ایسیر میخوام😂

ن معنیش میشه میخوام🤌😂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

شوهر هیچکدومتون‌ نیستم اصن‌🐈😂

بیخود کردی رو دختر مردم اسم‌میزاری نمیری خواستگاری هوس باز کثیف🤬🤬🤬🤬

باید همشونو بگیری😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بیخود کردی رو دختر مردم اسم‌میزاری نمیری خواستگاری هوس باز کثیف🤬🤬🤬🤬باید همشونو بگیری😂😂

من خودم دخترم میدونم شوخی میکنی ولی کثیف حرف بدیه

هموشنو گرفتم یکیش گریه میکنه‌😂🐈

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔
من خودم دخترم میدونم شوخی میکنی ولی کثیف حرف بدیههموشنو گرفتم یکیش گریه میکنه‌😂🐈

خب تمیز

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اهل کجا هستسد ..ی خانم توی کرمان مزار دوتا شهید رو معرفی کردد که به شهدای ازدواج معروفن ..اگر نزدیک ...

اهل اونجا نیستم متأسفانه 🥲

همین چند دقیقه پیش اینجا از خوشگلی شوهرشون میگفتن آدم دلش میخواد 😂

متاهلا از سختی زندگیشون میگن درسته ممکنه سخت باشه ما تجربه نکردیم نمیدونیم ولی از اون حسای خوبی که با هم تجربه کردن هم نمیگن ضعف رفتن برا همدیگه قربون صدقه رفتن ذوق کردن دوتایی مسافرت رفتن خونه مستقل داشتن بغل گرفتن بچشون هیچی از اینا نمیگن خب وقتی چیزای خوبی به دست میاری یه سری چیزارو هم از دست میدی کلا دنیا این شکلیه قرص میخوری تا دردت خوب شه ولی ممکنه دچار عوارض بشی یا خوراکی های شیرین دوس داری بخوری ولی ضرر هم دارن 

اهل اونجا نیستم متأسفانه 🥲همین چند دقیقه پیش اینجا از خوشگلی شوهرشون میگفتن آدم دلش میخواد 😂متاهلا ...

اره واقعا ...گهگهاهی انقدر بدی و خیانت میگن فکر میکنم واقعا همه  زندگی ها همینع....ولی ی سریا هارو ک میبینم کلا ب زندگی امیدوار میشم ..کلا ایرانی ها همینن بدی هاشون تو چچشم ..بوجی موجی هاشون تو تاریکی و پست اتاق و اینا😂

چرخ