2777
2789
عنوان

دلم گرفته 💔

127 بازدید | 15 پست

همیشه مثل الان که دلم میگیره میگم خدایا مامانمم منو نمی خواست وقتی حامله بود میخاسته سقطم کنه ولی قسمت بوده بیام بدنیا چرا خدا خواست بیام ؟ حتی یه لحظه از اول عمر حس خوشبختی نداشتم همش درده روح و روانم داغونه تو ۳۳ سالگی چیو میخاست ببینم ؟😭 کاش هرگز بدنیا نیومده بودم 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم غصه و ناراحتی همه جا هست خونه ما هم نکه بخاطر من اما بخاطر داداش ام همش ما ناراحتی داریم یه لح ...

می دونم عزیزم من همیشه استرس دارم تو زندگیم

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
منم همینم ناراحت نباش الهی که یه ازدواج خوب بکنی بری از خونه پدر مادرت

دردم اینه متاهلم و اینقدر تنهام

کاری داری عزیزم؟

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

سلام گلی واقعا حس ششمت قویه؟ میشه بگی هدفش از با من بودن چیه؟ واقعا دوسم داره یا داره بازیم میده ؟ ب ...

نه عزیزم برای دوستم رو درست حدس زدم برای همین تک کرده بود منو🙏🙏🙏🙏🙏

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌