2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا برای کسی نیاره،مخصوصا که بچه کوچیک باشه از دستشون بده

همکار من ۴ تا بچه بودن، فکر کن خواهرش ۱۰، این ۸، داداش بعدی ۶، بعدی ۴ بودن، پدرو مادرشون تو راه، تصادف کردن و فوت شدن.

این ازدواج کرد، خیلی زنش بهش توجه میکرد و خیلی خداروشکر خوب بودن، رییسمون میگفت، خدا جبران پدرو مادرشو تو ازدواج بهش داده

همکار من ۴ تا بچه بودن، فکر کن خواهرش ۱۰، این ۸، داداش بعدی ۶، بعدی ۴ بودن، پدرو مادرشون تو راه، تصا ...

وای همه بچه بودن چقدر بد،خداروشکر همسرش خوب بوده ولی کلی سختی کشیدن

بعضی قسمتهاش، یتیم بودن مجید خیلی تو چشمه، جیگر آدم کباب میشه

من بار اول که میخواست پخش بشه یادمه تیتراژ آغازینش بنظرم پر غم اومد و اصلا دیگه نگاه نکردم ولی خواهرم دید ، دیگه خواهرم که دید من دیدم فیلمش خوبه منم دیدم ولی سختی زندگی مجید و تنهاییش و اینکه کسی نوازشش نمیکنه و البته تنهایی بی بی که تو این سن باید مجید رو بزرگ کنه در حالی که تلاش می کنه براش خوب باشه  ناراحتم میکنه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

من بار اول که میخواست پخش بشه یادمه تیتراژ آغازینش بنظرم پر غم اومد و اصلا دیگه نگاه نکردم ولی خواهر ...

اره منم خیلی بعضی قسمتها ناراحت میشدم.

مخصوصا یه قسمتها مثلا زمان شاه، کادر مدرسه کراوات دارن و .. اون قسمتها عمدا سیاه تر نشون دادن.

ولی بعضی قسمتها ، واقعا مجید دلقکی برای خودش.

مثلا اونجا که میخواد بره باشگاه، نمره ورزشش کم شده بود، پول نداشتن، واقعا ناراحت میشدم ، طفلک تو سختی بود