2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 26 پست

منم مثل توام همیشه تو خونه تنها شوهرم شب کاره همیشه 4ظهر میره سرکار 4،5صبح میاد میخوابه منم میخوابم ساعت 12،1پامیشم میبینم نیست باز رفته سرکار با برادرش ک کارش ازداه شب تا صبح تو خونه تنها ام انقدر غصه میخورم افسرده شدم 😢😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه مدت کلاسای هنری میرفتم بد اخلاقی میکرد دیگه نذاشت برم😞

چه بد،،،منم يه مدت اوايل ازدواج اينطوري بودم الان كه پسرم دنيا اومده راحتترم و زياد گير نميده بزار برحسب غيرتش😉ولي ميدونم خيلي سخته من كل دوران حاملگيم رو تنها تو خونه بودم

بهش گفتم ولی توجه نمیکنه

هم دردیم

تازه من از اول بارداری خونه نشینم ، اقا با پدر شوهر بیشعورم برنامه چیدن برن شمال😟

وقتی یه شهر دیگه و نزدیک خانواده شوهر ازدواج میکنید، در واقع ازدواج نکردید به اسیری رفتید😒😒😒😒😒😒یک جور خودکشیه

منم دخترم تازه به دنیا اومده بود شوهرم اینجوری بود همش یا کارداشت یا بادوستاش بود  وقتی هم می اومد پیش منو دخترم یا ماخواب بودیم کلا یکم سرد شده بودیم الان دخترم یک سالو نیم هست تابستون همش میگفتم ببریمش پارک ببریمش بیرون حوصلش سر میره یابهش میگفتم بیا یکم ببرش بیرون بچرخون من توخونه کار دارم یا خودمم باهاشون میرفتم واینجوری بود که یکم بهترشد وبیشتر بهم میرسه وبیشتر بامنو دخترمه

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤

من حتي وقتي شوهرم كنارمه احساس تنهايي ميكنم...

تنهايي خيلييي بده خيليييي....خودخواهي و حرف زور زدن خيلي بده... وقتي حتي نميذاره يه كلاسي باشگاهي بري كه سرت گرم شه، چرا؟ چون حرف بايد حرف اون باشه... چون دوستم نداره كه به حرفام و خواسته هام ارزش قائل باشه... 

قدر زندگياتونو بدونين دوستان

سخته زندگي با كسي كه فقط تظاهر به دوس داشتن ميكنه😭😭😭😔😔

(ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸