2777
2789
عنوان

خانه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 3026 بازدید | 65 پست
میگن خفگی بهتره  این فیلمم بد نبود حداقل یکسری حرفارو بصورت نمایش فیلم به مردم میرسونن بازم بد ...

إ پس حتما ببينمش،آره ولي ديگه اينقدر موضوع كم آوردن گير دادن فقط به تجاوز و خيانت و ...

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
دوس دارم خفگی رو ببینم اما از مدل حرف زدن الناز شاکردوست خوشم نمیاد بعید میدونم بتونه از پس نقش جدی ...

إ الناز شاكردوست بازي كرده؟من اصلا راجع به فيلمه سرچ نكردم،شوهرم گفت بريم ببينيمش همكارام ميگن خوبه،گفتم باشه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی هم خجالت اوره.. همش بحث حموم رفتنه یه زنه.. پس شرم و حیای زن ایرانی کجاست باور ک ...

کاملا موافقم باهات 

قدیما یه شرم و حیایی بود الان دیگه قبح همه چی شکسته

هرکسی هم به یه اصول اخلاقی پایبند باشه امل و غیره.. شناخته می شه