فروزنده مدیر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 1156 عنوان خانه دختر | مشاهده متن کامل بحث + 3026 بازدید | 65 پست کیا این فیلمو دیدن؟ من که امروز با شوهرم رفتم دیدمانقدر پشیمونم بنظرتون دختره ، دوشیزه بوده یا نههههه؟؟ 😐 انقدر بدم میاد از فیلمایی که باز تموم میشه 1396/08/03 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12624 میگن خفگی بهتره این فیلمم بد نبود حداقل یکسری حرفارو بصورت نمایش فیلم به مردم میرسونن بازم بد ... إ پس حتما ببينمش،آره ولي ديگه اينقدر موضوع كم آوردن گير دادن فقط به تجاوز و خيانت و ... بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12624 دوس دارم خفگی رو ببینم اما از مدل حرف زدن الناز شاکردوست خوشم نمیاد بعید میدونم بتونه از پس نقش جدی ... إ الناز شاكردوست بازي كرده؟من اصلا راجع به فيلمه سرچ نكردم،شوهرم گفت بريم ببينيمش همكارام ميگن خوبه،گفتم باشه بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
فروزنده مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 1156 خیلی هم خجالت اوره.. همش بحث حموم رفتنه یه زنه.. پس شرم و حیای زن ایرانی کجاست باور ک ... کاملا موافقم باهات قدیما یه شرم و حیایی بود الان دیگه قبح همه چی شکستههرکسی هم به یه اصول اخلاقی پایبند باشه امل و غیره.. شناخته می شه
فروزنده مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 1156 كسي اب نبات چوبي رو ديده؟ اره دیدم اونم مزخرف بود
مينا1234 عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 43 اره دیدم اونم مزخرف بود اخرش نفهميدم مارال مرد يا سحر قربشي اخه يجاش مامانه سحر قريشي سر مزار گريه ميكرد من نفهميدم چجوري شد