2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم

چشمای درشت 

پوست سفید و موهای بور و روشن

البته اینکه خود شیفته هستمم بی تاثیر نیس

مامان سوفیام،نازلی و نازان سابق، لطفا برای بحث و جدل‌‌ ریپلای نکنید که مجدد کاربریم تعلیق شه😵‍💫

پوستش صاف و سفید بود 

چشماش قهوه ای روشن خیلی خوب بود حالت چشماش مژه های پر داشت 

بینیش رو عمل کرده بود طبیعی اما خیلی به چهرش میومد 

لب هاش هم خیلی به حالت چهرش میومد 

بیشتر از همه موهای بورش و بلندش بود که موج دار بود خیلی جذابش میکرد 

هیکلشم که رو فرم 

این آدم از دید من زیبا ترین زن دنیا بود 

رو دستش ندیدم انقدر خوشگل بووودددد

چشم ها دریچه ی روحن!...

چشم و ابرو در و کشیده تاثیر زیادی داره تو زیبایی

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

من دوستام چشماشون خیلی خوشگله 

و پوست های شفاف و بلوری 

و لب های پر و  قلوه ای

ولی دقت کردم اگه اعتماد به نفس نداشته باشی و از درون اون حس خوبو به خودت نداشته باشی واقعا زیباییت به چشم نمیاد . 

زبان بدن خیلی بیشتر تاثیر داره

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چشماش کشیده بود؟

خیلی کشیده نبود حیف نه عکسشو دارم چون توی فامیل هم هست ریسکه گزاشتن عکسش حتما عاشقش میشدی انقدر خوشگله که نگو 

اخلاقی هم انقدر خوش صدا و خوش اخلاق و مهربون 

چشم ها دریچه ی روحن!...