2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی خانما شنیدم نبایدتایه مدت مثلایه سال شماره چشمت تغییرکنه وبایدثابت بمونه آره؟

آره اینو واسه این میگن که بعد از عما شماره چشت برنگرده البته بیشتر برا سن زیر 20 ساله و اینکه من عینک نمیزنم لنز استفاده میکردم که دکترم گفت ده روز قبل از عمل اصلا لنز استفاده نکن

میشه فرق لازک ولیزیک وبگین البته غیرازاینکه لیزیک همیشه یه بارانجام داد دیگه چه فرقی داره

لیزیک قرنیه رو تراش میدم اما لازک بادستگا های پیشرفته ترفقط اون لایه ی روچشم رو برمیدارن بعداز انداختن اشعه دوباره اون لایه رومیزارن رو چشم

من فیلمشو دیدم اینو ازش متوجه شدم

معصومه شماره چشمتون چقده

عزیزم شماره چشمام دو

ولی استیکمات هم دارم 

ولی نمیدونم استیکماتم چنده

یه بار رفتم فارابی عکس گرفتم و کاراشم انجام دادم ولی گفت شش ماه عینک بزن بعد بیا چون لنز میذاشتم

تو این مدت هم پولم خرج شد متاسفانه

24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم
همسرم از کسی شنیده بود که باید سه روز تو جای تاریک بمونی درسته؟ واینکه دردش چقدره؟

دردش فقط دو ساعته اوله اونم درد نیس بیشتر سوزش انگار ی ناخن تو چته که قطره رو بریزی کم کم درست میشه و من تو اتاق خوابم بودم تقریبا تاری که اتاق خواب من تازه من با ی بچه دو ساله رفدم عمل کردم به محض اینکه دخترم رو از شیر گرفدم اقدام کردم برا عمل

این آستیگمات که میگین ینی چی مگه شماره همونوشماره چشم نمیگن

نه گلم

استیکمات یعنی به یه جسمی از فاصله یک متری با زاویه چهل و پنج درجه نگاه کنی نمیتونی خوب ببینی

(من اینو میدونم )

مثلا من خودم قسمت راست صورتمو تو اینه خیلی سخت میتونم ببینم

نه گلم استیکمات یعنی به یه جسمی از فاصله یک متری با زاویه چهل و پنج درجه نگاه کنی نمیتونی خوب ببینی ...

بعد شماره استیگمات رو کنار شماره چشم تو دفترچه بیمه مینویسه دکتر؟یا فقط یه شماره هست برای ضعیفی و استیگمات؟

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
نه گلم استیکمات یعنی به یه جسمی از فاصله یک متری با زاویه چهل و پنج درجه نگاه کنی نمیتونی خوب ببینی ...

پس ربطی به دوربینی و نزدیک بینی نداره آخه من بافاصله دور مشکل دارم نمیتونم خوب ببینم وتارمیبینم همیشه تو مدرسه ودانشگاه بادیدن تخته سیاه مشکل داشتم

بعد شماره استیگمات رو کنار شماره چشم تو دفترچه بیمه مینویسه دکتر؟یا فقط یه شماره هست برای ضعیفی و اس ...

فکرمیکنم مینویسه

عزیزم عمل چشم زیبایی حساب میشه و دفترچه بیمه قبول نمیکنه

مگه اینکه شماره چشم بالای چهار باشه