2777
2789
من نمیتونم دقیق بگم چه ماهی... چه من چه حس ششم های دیگه.... حس ششم یعنی یه حس حدودی نه دقیق..... شای ...

ماه تولدم درسته ولی مشخصات نه😑

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یسسسس آفرینبگو ه چی راجب آیندم حس میکنیو؟و اینکه من کی ازدواج میکنم؟ویژگس هاش؟

آنده خوبی داری یه شوهر خوب گیرت میاد قدش بلند ولی یکم عصبی حال... نباید سر به سرش بزاری

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

آنده خوبی داری یه شوهر خوب گیرت میاد قدش بلند ولی یکم عصبی حال... نباید سر به سرش بزاری

کی پیداش میشه پس؟چجوری آشنامیشم باهاش؟

حس بهزاد چیه برمیگرده؟

ناراحت نشیاااا نمیدونم شاید حسم غلط باشه

ولی حس میکنم هیچ حسی نداره برنمیگرده

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

کی پیداش میشه پس؟چجوری آشنامیشم باهاش؟

خودت باهاش آشنا میشی.. سنتی نه یک سال و خورده ای تا دوستل دیگه فوفش

آینده درخشانی داری و با یه شخصی با اخلاق رسمی و ازدواج میکنی این شخص تورا خیلی دوستت خواهد داشت تا س ...

ممنون عزیزم

میشه از مشخصاتش بیشتر بگی و چجوری آشنامیشیم؟

و اینکه یه آرزویی مد نظرم هست..بهش میرسم؟؟

آینده درخشانی داری و با یه شخصی با اخلاق رسمی و ازدواج میکنی این شخص تورا خیلی دوستت خواهد داشت تا س ...

من کیی حامله میشم؟ 

یکمم از خصوصیاتم بگو

خودت باهاش آشنا میشی.. سنتی نه یک سال و خورده ای تا دوستل دیگه فوفش

مشخصات محمدمو بگو 

ازدواج داریم ؟

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

مشخصات محمدمو بگو ازدواج داریم ؟

قد متوسط یکمم دماغ بزرگ خوش خنده

بله تا یه سال دیگه