2777
2789
تا حالا انجام ندادم خیلی میترسمزمانش طولانیه؟

نه بابا.اگر دکتر خوب بری نهایت بیست دیقه میشه.اصلا هیچی متوجه نمیشی خیالت راحت باشه،،من بهت قول میدم اذیت نمیشی بیخود به خودت فاز منفی نده.قشنک میری دراز میکشی خودتو آروم و ریلکس نگه می‌داری تموم میشه نگران هیچی نباش‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا.اگر دکتر خوب بری نهایت بیست دیقه میشه.اصلا هیچی متوجه نمیشی خیالت راحت باشه،،من بهت قول میدم ...

از الان تپش قلب و تهوع گرفتم میترسم نتونم تحمل کنم🤦‍♀️

دکترم مطمئنه از خودم مطمئن نیستم

منشی گفت یک ساعت طول میکشه!

رابردام که میبندن دچار تهوع نشدید؟

نه‌

من چون اولین بار بود که دندونپزشکی میرفتم خیلی وحشت داشتم ولی واقعا اون چیزی که بقیه میگفتن نبود .

فکر میکدم ترسناک و دردناک باشه ولی دکترت که خوب باشه اصلا متوجه نمیشی .

من دندونم خیلی عفونت داشت و همون یدونه دندون رو ۳ بار عصب کشی کردم و اصلا هیچی احساس نکردم .

از آمپول هم میترسیدم و دکترم قبلش برام ژل بی حسی زد و اصلا متوجه آمپول بی حسی نشدم .

و موقع انجام کار اصلا دردی نداشتم بعدشم پانسمان بود تا عفونت خوب بشه وپر کتم و تو یک ماهی که پانسمان بود به راحتی همه چیز میتونستم بخورم و اصلا اذیت نشدم 

تایمش هم خیلی کم بود فقط پر کردن از عصب کشی بیشتر طول کشید ‌.

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

خب درد نداری ایشالله عفونتش برطرف شده

دکتر گفت زیرش کیست ایجاد شده همین منو کلی نگران کرده

گفت بعد از درمان چند ماه دیگه بیا ببینم برطرف شده یا نه

گفت احتمال ۵ درصد ممکنه باقی بمونه😥

دکترت خوب باشه نداری 

باشه لحظه اییه اونم برای دندونای سخت و پر عفونت

من هم تجربه با دردش رو داشتم

هم کلا بدون هیچ دردی

اون اول امپولو ک زد

اولا بهش بگو استرست رو 

بعدششش

اگر چیزی حس کردی حتی یه ذره

تحمل نکن

محکم بگو درد دارم تا جلوتر نره

امپول بزنه بعد پیش بره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دکتر گفت زیرش کیست ایجاد شده همین منو کلی نگران کردهگفت بعد از درمان چند ماه دیگه بیا ببینم برطرف شد ...

حالا۵درصد چیزی نیس من برام‌پانسمان کرد قرص داد که بقیشوبعدا درست کنه قرص خوردم عفونتش رف دفعه ی بعد که آمپولو زد تو عصبم دردش خیییییلی کم وقابل تحمل بود برام برو انجام بده نگران نباش

نه‌من چون اولین بار بود که دندونپزشکی میرفتم خیلی وحشت داشتم ولی واقعا اون چیزی که بقیه میگفتن نبود ...

چه عالی

منم خیلی کم دندونپزشکی رفتم تجربه خوبی هم ندارم فقط یک دندون تا حالا پر کردم که اون الان عصب کشی میخواد بعد ده سال... همون پر کردن هم برام دردناک بود خوب بیحس نشده بودم برای همین خاطره بد دارم الان بیشتر میترسم🤦‍♀️

پر کردن تایمش کوتاهتر نیست!؟

پر کردن هم درد داره؟

چه عالیمنم خیلی کم دندونپزشکی رفتم تجربه خوبی هم ندارم فقط یک دندون تا حالا پر کردم که اون الان عصب ...

نه عزیزم پر کردن و عصب کشی هیچکدوم درد نداره اصلا ‌

تازه من عفونت هم داشتم ‌‌

برای من پر کردن زمان بیشتری برد عصب کشی رو زیر نیم ساعت انجام داد .

دکتر که خوب باشه هر کاری رو راحت میشه انجام داد خواهرم ۲ تا دندون عقل جراحی کرد کوچیکترین دردی احساس نکرد و بعدش هم راحت بود و راحت میتونست غذا بخوره ‌

دیگه عصب کشی که چیزی نیست .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

حالا۵درصد چیزی نیس من برام‌پانسمان کرد قرص داد که بقیشوبعدا درست کنه قرص خوردم عفونتش رف دفعه ی بعد ...

خیلی دقیق و منضبطه این دکتر ای کاش بهم نمیگفت🤦‍♀️

حتی گفت پشت پرونده بنویس امضا کن!

متشکرم عزیزم درسته بالاخره باید انجام بشه برام شده مثل کابوس😔

نه عزیزم پر کردن و عصب کشی هیچکدوم درد نداره اصلا ‌تازه من عفونت هم داشتم ‌‌برای من پر کردن زمان بیش ...

سلامت باشید عزیزم بله تبحر دکتر شرط اوله و تجهیزات و دانش به روز