2777
2789
عنوان

به خاطر پسرم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 31 پست
مصرف کل روزانه و هفتگی رو که میفهمهبعضیا ذاتن خسیسنزن بیچاره علاوه بر زحمتی که می کشه باید برای شیر ...

مادرشوهره از کجا میفهمه آخه.... آدم که لازم نیست آمار قوطی های شیر خشکم به همه بده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهره از کجا میفهمه آخه.... آدم که لازم نیست آمار قوطی های شیر خشکم به همه بده

مشکل از شوهرست دیگه

وقتی شوهر پشت ادم باشه مادرشوهر که هیچ کل قوم شوهرم جمع بشن هیچ غلطی نمی تونن بکنن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اسی پسرت شیرخشکیه؟چه مادرشوهری که میگه به بچه کم شیر بده حالا خواهرشوهرم به نوه ش هر دمو دیقه شیر میده عروسش میگه نه باید با توجه به تایم بندی مخصوص شیرش بدم(که کار عروس درسته)کلا خواستم بگم حرکت مادر شوهرت غیرقابل هضمه

دماغتو شکست شکایتشو نکردی؟خانواده ت چی؟هیچی نگفتن بهش؟

ن برای چی شکایت کنه 

جون ب سر شد بعدا 

عیبه زشته اخه حرف مردم چی میشه 

آبرو ننه بابا ....

بلهههه خانم جون همین بهانه ها همیشگی جواب دلت خوشه هااا

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
نوشتی شوهرم کتکم زد مادرشوهرت زده که!!

مادر شوهر دخالت کرد شوهر اسی عصبانی شد اسی از همسرش کتک خورد .....

حالا اگه نادر شوهره شوهر رو پر کزده این مشکل شوهره هست که نمیتونه تعادل برقرار کنه و حرف مادرش تا این حد روش تاثیر داره....

اگه مادر شوهره چیزی گفته و اسی رفته خونه و بخاطر اظهار نظر مادر شوهر بحث کرده گرچه کار شوهره صحیح نیست و کنترل خشم نداره و بازم مقصره ولی خود اسی هم مقصره و خیلی بی سیاست چون اونویه حرفی زده تو بگو باشه و کار خودت کن بحث میکنی چکار

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤