2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامکی که امروز اومد رو دیدید گفتن برید حذف کنید منطورشون چی بود برای انتخاب رشته امسال بود یا سال ق ...

اون واسه همه داوطلبایی که پارسال هم شرکت کرده بودن هم ارسال شده بهش توجه نکنین چیز خاصی نیست من با مشاورم حرف زدم گف چیز خاصی نیست

میشه کاری ب کار کسی نداشته باشیم؟

بله میشه

ولی خواه ناخواه با بقیه باید تا حدودی ارتباط داشته باشی از اونجایی که با هم هستین و یه سری از چیزها به بقیه بچه‌هایی که باهاشون هستی هم بستگی داره. مثل نظافت.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
اون واسه همه داوطلبایی که پارسال هم شرکت کرده بودن هم ارسال شده بهش توجه نکنین چیز خاصی نیست من با م ...

ممنون بخدا از دست تزهای یهویی سنجش ذله شدیم کی جواب انتخاب رشته بیاد و ثبت نام کنیم خیالمون راحت شه 

خیلی سخت میشه فک کنم..نرسی از توضیحاتت🥲😟

سختیش چند ماه اوله، بعدش عادت میکنی. 

🤍

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
خدا نگذره از سرشون فکر اعصاب و روان بچه های مردم نیستن بچه ها افسردگی گرفتن بخدا

ن بخدا الانم واسه جواب انتخاب رشته هر روز ی تاریخی رو اعلام میکنن مردیم از استرس

بچه ها اگه بخوای آزاد ثبت نام کنی از یه شهر بری شهره دیگه قطعا قبولی یا احتمالش هست رد بشی؟!

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲