2777
2789
عنوان

از خوردن فقط آبش سهم منه😈😠😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 59 پست

میخوای استخر درست کنی برای نینی؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از این به بعد خواستی تاپیک بزنی یه چیز بنویس که ما رو به انحراف نکشه

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
راس میگه پارک آبی لازم نداره روغن سالم بخور با غذاهای مقوی میتونی شیر بادوم هم بخوری

خب من تشنگیم فقط باآب برطرف میشه😐

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  
هر چیزی اندازه داره ابم زیاد خوب نیست یه چیز بخور عطشت رو بگیره

هیچی جای آبو نمیگیره مایه حیات من است

منم همین طورم  همش اب میخورم صبح چشممو باز نکرده کلم تو یخچاله البته بعدشم همش تو دستشویی هست ...

دقیقا منم..اول صبح بامعده خالی آب...بعدشم همش دسشویی..یچه وزن میگیره بااین وضع؟😢😬