2777
2789
عنوان

بهترین شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 24 پست
من ک علاقمو نمیدونم چ کنم💔

وقتی توی فیلمی سریالی چیزی یه کارکتری یه شغل خاصی داره تا حالا نشده توجهتون به شغل و کاری که انجام میده جلب شه؟ یا تا حالا دلتون نخواسته یکاریو بدون در نظر گرفتن هزینه و آینده شغلیش انجام بدید؟ اصلا بچه بودید سراغ کلاسای مختلف رفتید ببینید چی بیشتر جذبتون میکنه؟ یا کلا بچه بودید مهارت خاصی نبوده که دوست داشتید یاد بگیرید؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وقتی توی فیلمی سریالی چیزی یه کارکتری یه شغل خاصی داره تا حالا نشده توجهتون به شغل و کاری که انجام م ...

من دوست داشتم دکتر بشم برا سال پنجم موندم پشت کنکور اصن امسال مثل افسرده ها درس میخونم اینقدر ناراحتم که فقط خدا میدونه

نمیدونم چرا نشد هیچی قبول نشدم 

من دوست داشتم دکتر بشم برا سال پنجم موندم پشت کنکور اصن امسال مثل افسرده ها درس میخونم اینقدر ناراحت ...

فقط دوست داشتن کافی نیست مثلا ممکنه از دور دوست داشته باشید ولی وقتی وارد فضا و محیط و حجم درساش میشید علاقه ای به خواندنش نداشته باشید یا اینکه علاقه شو دارید انگیزه شو ندارید 

فقط دوست داشتن کافی نیست مثلا ممکنه از دور دوست داشته باشید ولی وقتی وارد فضا و محیط و حجم درساش میش ...

خستم شدم الان از پشت کنکور موندن یه چیزا هم هست فکرمو مشغول کرده دوست دارم واقعاً پزشکی رو 

خستم شدم الان از پشت کنکور موندن یه چیزا هم هست فکرمو مشغول کرده دوست دارم واقعاً پزشکی رو

مستند راه قریب رو ببین بعدش ببین بازم دوسش داری. واقعیت های پزشکی رو تا وقتی که به جاهای خوبش برسی میگه