2777
2789
حوصله اینارو ندارم فقط بمیرم میدونی کدوم لحظه حال‌میده بیان سر خاکت کلی دلتنگ بشن

میدونی چه موقع میتونی یه دختر قوی و سرسخت بشی که همه دوست داشته باشن مثل تو باشن؟؟؟؟

حتما خیلی سختی کشیدی و خیلی بهت فشار اومده که داری به خودکشی فکر میکنی.اگه دوست داری بگو چی اذیتت می ...

خودکشی کردم از مرگ‌برگشتم نمیزارن بمیرم امشب‌میخام هرچی قرص داریم بخورم روشم الکل بخورم 

۱۹ سالمه ولی اذیتم‌میکنن

فقط الله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چه موقع میتونی یه دختر قوی و سرسخت بشی که همه دوست داشته باشن مثل تو باشن؟؟؟؟

اسی جون 

من همه ب مرگم راضین 

پدرم 

مادرم 

خواهرم

کسی ک دوسش دارم 

دوستم ندارن ب جهنم آرزوی مرگم دارن اذیتم میکنن من حتی گریه کردنی میخندم مث دیوونه ها شدم حس میکنم قلبم خونریزی میکنه

فقط الله 

اسی جون من همه ب مرگم راضین پدرم مادرم خواهرمکسی ک دوسش دارم دوستم ندارن ب جهنم آرزوی مرگم دارن اذیت ...

هر وقت تونستی برا دوست داشتن خودت از بقیه انتظار نداشته باشی و انتظار از بقیه رو از بین ببری واقعا همه حسرت تو رو میخورن هر چند بقیه اعضای خانواده هم باید محبتت کنن، بنظرم معلومه کمبود محبت شدیدی داری 

اسی جون من همه ب مرگم راضین پدرم مادرم خواهرمکسی ک دوسش دارم دوستم ندارن ب جهنم آرزوی مرگم دارن اذیت ...

بقیه که کوتاهی میکنن اما ظاهراً خیلی حساس شدی رو همه چی این حس و حال و فشار که داری رو همه گذرندون اما فقط گذر زمان میتونه حل کنه مشکلات رو

حوصله اینارو ندارم فقط بمیرم میدونی کدوم لحظه حال‌میده بیان سر خاکت کلی دلتنگ بشن

اگه هنوز برات مهمه بیان سرخاکت و دلتنگت بشن و از این داستانا هنوز انقدری نبریدی که بخوای واقعا بمیری. معمولا وقتی میخوای خودکشی کنی یه گور بابای بقیه و هر چی هست خاصی توی وجودته

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

خودکشی کردم از مرگ‌برگشتم نمیزارن بمیرم امشب‌میخام هرچی قرص داریم بخورم روشم الکل بخورم ۱۹ سالمه ولی ...

عزیزم تو هنوز سنت کمه صبر کن بزرگ تر بشی دیگه زور هیچکس بهت نمیرسه میدونم تحمل سخته ولی تحمل کن میگذره این روزل .اما باید تلاش کنی برای زندگیت تلاش کن خودتو قوی تر کن نه اینکه بخوای تسلیم بشی