2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق مردا تیری ام 😍😍😍😍 برنامه ریزی کردم تا سه سال ديگه بخرم البته اگه تا اونموقع قيمتش چند ب ...

اصلا خوب نیست. کفش خیلی پایینه. از روی یه دست انداز رد میشی هرکار کنی بازم تهش میخوره زمین.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
من عاشق مردا تیری ام 😍😍😍😍 برنامه ریزی کردم تا سه سال ديگه بخرم البته اگه تا اونموقع قيمتش چند ب ...

ما قبلا داشتيم خيلي خوبه خيلي وقتي شوهرم فروختش غم عالم اومده بود تو دلم اصن عاشق صندلياش بودم هرچي شوهرم ميگف بابا ماشين الانمون بهتره ميگفتم نه كلا تا يه ماه افسرده بودم الان همسايمون يه سفيدشو داره تا رد ميشه از بغلم دلم ميخاد گريه كنم😭😭😭

اصلا خوب نیست. کفش خیلی پایینه. از روی یه دست انداز رد میشی هرکار کنی بازم تهش میخوره زمین.

آره این مشکلو داره 

ولی خیلی خوشگله آخه 

به نظر ماشین خیلی نرمی ام هست آره؟ یا اشتباه فک میکنم؟ 

ما قبلا داشتيم خيلي خوبه خيلي وقتي شوهرم فروختش غم عالم اومده بود تو دلم اصن عاشق صندلياش بودم هرچي ...

عزيزم باز خداروشکر به جاش ماشین بهتری خريديد 

من که ماشينمو فروختم بی ماشينم 😭😭😭😭

آره این مشکلو داره  ولی خیلی خوشگله آخه  به نظر ماشین خیلی نرمی ام هست آره؟ یا اشتباه فک ...

همسر من مدل قدیمیشو داشت که خیلی خوب بود صد درصد نیوش بهترم هست فوق العاده نرم و خوش دسته

نه😐از ما اينطوري نبود مزدا3 كلا مدلش اسپرته بخاطر همينه 

newش اینطوریه. اعصاب خوردکنه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
عزيزم باز خداروشکر به جاش ماشین بهتری خريديد  من که ماشينمو فروختم بی ماشينم 😭😭😭😭

نه اصن دلم پيششه شديد😭😭😭من اون موقع گواهينامه نداشتم تازه داشتم كاراشو ميكرد شوهرمم قول داده بود دستم راه افتاد بده بهم تا دستم راه افتاد فروختش😭😭